FOTO: autorka
Ale nedalo mi to
24. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
26.3.2016 19:41
Také mám v práci štěstí na inteligentní a slušné kladé kolegy. To je velmi důležité. Pro mě by to asi stejně jako pro Vás bylo pěkné období, nebýt toho, co se nyní v Evropě děje.
Naděžda Špásová
26.3.2016 17:29
Drahuško, situaci s hledáním zaměstnání v 50 mám dodnes v živé paměti. A k tomu druhému problému. My sice nikam nelétáme, ale stejně z toho mám špatný pocit. Nedivím se, že máte obavy.
Danuše Onderková
26.3.2016 13:04
Drahuško, máte pravdu, žena po 40 nejsou perspektivní, sama jsem to zažila a popsala v článku... Také létám za dcerou i když do Anglie, ale myslím, že dnes nezáleží kam, ale aby bylo všude bezpečnost. Obě, já i dcera máme velké obavy... Pěkně napsaný článek se vzpomínkou.
Alena Várošová
26.3.2016 13:01
Drahomíro,moc hezky napsaný článek.My jsme ti poslední,kteří bychom to mohli změnit.Musíme jen doufat a věřit,že se vše obrátí k lepšímu.5*
Jarmila Komberec Jakubcová
26.3.2016 11:59
Také dost často létám do zahraničí, většinou ale přestupuji na letišti Schipol v Amsterdamu. Pozoruji jak za posledních 10 let jsou osobní prohlídky, bezpečnostní pohovory a daší kontroly složitější. Dnes když odlétám spoečností ELAL do Tel Avivu už musím být u kontrolní izraelské přepážky ne 2 ale 3 hodiny před stanoveným odletem. A lepší to asi už nebude. Budeme si muset zvykat, že Brusel nebyl posledním teroristickým činem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA