Ilustrační foto: pixabay.com
Aprílové rady jedné slepici aneb Máme rádi zvířata
25. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
31.3.2016 19:50
Pěkný příběh o nahé slepičce. Doufám, že se vše vyřešilo a pokud skončila v polévce alespoň se nemusela škubat.To bych brala jako pozitivní - ubyla práce.
Hana Lancová
31.3.2016 19:46
Dobře jsme se pobavili i s mým mužem. :-))) Technické myšlení se nezapře.
Hana Rypáčková
31.3.2016 19:20
To je zajímavá studie. Na nahaté slepice se štrykují svetříky . Irákčan hodil po presidentovi boty- to prý je největší urážka..Dostal 3 roky...
My děti po sobě házely záprtky...Dost strašné ještě druhý den po umytí.
Naděžda Špásová
31.3.2016 18:58
Tedy, Liborku, víš, že před očima vidím běhat polonahou chudinku slepičku? Má aspoň kohouta, který ji dokáže zahřát? Doufám, že si ho ten chlupatý zločinec taky nepodal. Krásný apríl, ale mohlo by to být i ze života. Lidská hloupost nezná mezí. *****
Libor Farský
31.3.2016 17:04
P.S. Zapomněl jsem dodat, proč se mi ta závěrečná písnička J.N. líbí. Zdá se mi také tak trochu aprílová – zejména tím problémem s tvrdými rajčaty, to by mne nenapadlo. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA