Aprílové rady jedné slepici aneb Máme rádi zvířata
Ilustrační foto: pixabay.com

Aprílové rady jedné slepici aneb Máme rádi zvířata

25. 3. 2016
Můj příběh
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Je to moc hezky a aprílově rozebraný dotaz.
Alena Várošová
Libore,díky za sleoičky,vajíčka a článek.,
VANDA Blaškovič
Libore, nějak nestíhám, ale Tvůj článek jsem si nenechala ujít! *****
Jitka Havlová
Libore dáky za bezvadné aprílové obveselení. Jen doufám, že se mezi námi nenajde nikdo, kdo by chtěl radu s pěnou aplikovat *****
Hana Šimková
Od psa to byla jenom zvědavost. Chtěl vědět, co má pod peřím. Ale propustila bych ho, protože jeho zvědavost byla ukojena a příště už to určitě neudělá. Je jenom mladý a hloupý. Půjčím Vám pro slepici jeden kabátek po mém malém pejskovi. To budete koukat, jak ji stoupne sebevědomí. Jenom pozor, aby se pak nechtěly oškubat všechny slepice.
Helena Hejduková
pět hvězdiček, recese a nadsázka je potřeba. Setkala jsem se však s radami, které byly brány převážně vážně a byly v duchu Vašeho článku, který jsem četla právě dnes na apríla a zvedl mi náladu v dnešním uplakaném ránu.
Marcela Pivcová
Libore, sedím v počítačové učebně, kde nejsem sama, a tak si doslova držím ruku před pusou, abych se hlasitě nesmála. Možná, že bych zde u přítomných kolegyň budila pohoršení. Tohle vyprávění se tedy povedlo - a mimořádně!
Květoslava HOUDKOVÁ
Libore, dík za vtipné-předaprílové-pobavení. Jeden rok života (řešení bytu/práce) mne zavál do pobočky n.p. Drůbežnictví ....... Byla jsem v administrativě, ale zvědavostí jsem prošla (jen 1x! ty haly s mnoha tisíci slepic = hrozné.) V některých byly nosnice hnědé, v jiné bílé (dost lítavé) a stalo se: Někdo asi halu špatně zavřel - ty bílé slepice se dostaly ven a nalétaly i na okolní stromy, zalezly pod keře a všude možně. A co "ruce nohy mělo" = všichni! jsme je museli pomoci schytávat - na to se fakt nedá zapomenout! (Pak vím, že nějaká holandská firma tam měla zařizovat "koncentrák" =chov slepic v klecích (ještě větší hrůza) , ale to už jsme se -naštěstí- stěhovali do již.Čech (Kaplice u Čes.Krumlova - milovaného městečka i okolí)
Drahomíra Stínilová
Moc vtipný článek. Vzpomněla jsem si na několik výstupů Bobíka, pravého foxteriéra-noraře. Jezdili jsme za mého dětství k Zorce do malého domku u Mičurinu v Bulharsku, která měla dvorek se vším všudy,i se slepicemi. Příjezd-My s kufry a Bobík vlítl do hejna a jednu zakousl. Dostal a potom kolem klidně pobíhajících chodil, mrskal očima a já viděla do jeho černé duše. Podruhé to byly vzácné kachny u hájovny, kde jsme zaparkovali kvůli sběru hub.
Zuzana Pivcová
Libore, zajímalo by mě, jak na tom byla s chápáním Tvé rady ta dáma. Zda předčila postiženého opeřence nebo jednala podle návodu Tvé právní poradny.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%