FOTO: autorka
Marocké královské město Fés
26. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
31.3.2016 10:13
Na Gruzii a Arménii se tedy opravdu těším. Kdysi jsem byla v Gagře a na skok na Kavkaze.
Jarmila Komberec Jakubcová
30.3.2016 21:13
Děkuji všem a mám radost, že se vám moje zážitky z cest líbí, chystám se letos do Gruzie a Arménie.Cestu plánuji na podzim a ještě se chystám jako každý rok navštívit Izrael. Příští rok moje cestovka Avetour plánuje zájezd do Etiopie.Zvažuji zda pojedu, odrazuje mi nutné očkování proti žluté zimnici a velký výskyt komárů které přenášejí malárii či ziku.Také uvidím jaká bude bezpečnostní situace
VANDA Blaškovič
30.3.2016 18:42
...devět tisíc uliček?...:)) tak to bych se určitě ztratila. Zajímavé, Jarmilo. Děkuji.
Zdenka Jírová
30.3.2016 17:59
Díky Vašim krásným článkům z ciziny se dovídám o zemích a památkám, o kterých toho vím jen málo. Ráda si díky Vám rozšiřuji svoje vědomosti.
Jitka Chodorová
30.3.2016 16:07
Paní Jarmilo, děkuji za zprosředkování něčeho,co já osobně nepoznám, pěkné vypravování a krásné fotky. Děkuji.
Hana Rypáčková
30.3.2016 15:54
Ráda jsem se tam podívala...Musíš být zase plná dojmů na dlouhou dobu...*****
Alena Vávrová
30.3.2016 15:30
Moc ráda jsem si přečetla další díl cestopisu a prohlédla fotky. Díky!
Danuše Onderková
30.3.2016 13:15
Já sice cestuji, ale nikoli tak daleko...vaše vyprávění a fotky, to je jako bych to absolvovala. Moc pěkné.
Alena Várošová
30.3.2016 11:46
Díky za výlet paní jarmilo i v Maroku žijí bohatí a chudí lidé tak jako všude.Fotky tomu nasvědčují,že řemeslo tam má zlaté dno a za jakých podnínek kůže zpracovávají,to je až k nevíře.
Vladka Steinová
30.3.2016 11:27
Jarmilko, díky! V nejbližsí době určitě cestovat nebudu, proto Tvé inteligentní vyprávění pro mě znamená MOC ! Díky Vladka
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA