Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Rypáčková
1.4.2016 20:21
Je to krása nesmírná. Nějak mi to téměř uniklo. A tak mám zimu ráda. Samé skvělé fotky , ať v zimě nebo na jaře...
Anna Čípová
30.3.2016 13:03
Děkuji za slova chvály, až se červenám. Když sluníčko s fotografem dobře spolupracuje, tak je úspěch zaručen. Fotografuji tři roky, navštěvuji kurz, stále se učím. Milé dámy, vaše řádky jsou pro mně velkým povzbuzením. Ještě jednou díky.
Marie Seitlová
28.3.2016 19:36
Pěkný výlet.
Lenka Hudečková
28.3.2016 16:30
Přenádherné fotky, díky, že se mohu aspoň Vaším prostřednictvím podívat do míst, kam se asi sama osobně nepodívám :-)
Naďa Pokorová
28.3.2016 15:49
Krásné obrázky! Letos v zimě bylo opravdové štěstí zažít takový den...Nezbývá než si přát a těšit se, zda se to podaří někdy příště.
Elena Valeriánová
28.3.2016 11:57
Nádhera! Bezva, že jste nás vzala sebou. Krásné fotografie, letos jsem pořádnou zimní fotku ani ne nafotila. 5*
Helena Votíková
27.3.2016 19:54
Slunce a sníh. Nádhera.
Jana Šenbergerová
27.3.2016 19:18
Krása!
Alena Várošová
27.3.2016 18:18
Aničko,
tak vlastně u nás je jaro a kousek od nás zima.Bože ta příroda si s námi hraje.Máte nádherné zimní ,,fotkyani se mi nechtělo věřit,že mohou být letošní. a je vidět,že fotit umíte.Je tady hodně moc dobrých fotografů a Vy jste se mezi ně právem patříte..Gratuluji.5*
Zuzana Pivcová
27.3.2016 18:03
Vzpomněla jsem si na nedávný výlet do Krkonoš. To bylo před měsícem a sněhu tam bylo daleko méně. Jsem ráda, že už začíná jaro, ale zimní slunečnou krajinu, jakou jste tu zachytila Vy, si také v pravý čas nechám líbit.
Načíst starší příspěvky