Přátelské setkání pro všechny Íčkaře.

Přátelské setkání pro všechny Íčkaře.

29. 3. 2016

Naše tradiční přátelské setkání se koná ve čtvrtek 31.3.2016 v 16 hodin

v restauraci U tří prasátek, Praha 3, Vinohradská 1786/122

spojení - metro A, tram. 10, 11, 13

Jste zváni všichni.

Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velecka
Dobrý den jsem tu nová . Srdečně zdraví Alena z otrokovic s přítelem Jendou Vrbkou
Jan Vrbka
Dobrý den, všechny Vás zdravíme,z podhůří Jeseníků-a vládce hor PRADĚDU-z Horní Libiny, a pozdrav posíláme do kruhu věrných přátel "Íčkařek - Íčkařů" ale bohužel na Vaše společné setkání v Praze " U tří prasátek", se nemůžeme dostavit, moc nas to mrzí, máme to kousek z "levé ruky".....Pozdrav posíláme, a na Vás všechny stále vzpomínáme"Myslivec v sukni Eva a Pilot Honzík...Mějte se moc hezky, a užijte si společné přátelské atmosféry, klidu a pohody....PS:Budeme se určitě těšit na společné setkání v červnu 3.-5.června .2016 ve Velkých Losinách- Na vidění a na shledání...
Šárka Polochová
Dnes jsem se zaregistrovala a teprve pročítám všechny "záložky". Určitě se někdy těším na setkání "U tří prasátek". Šárka, Praha 5
Hana Práglová
Dnes jsem se od Prahy vrátila do Bohumína.Takže zítra opravdu NE!!!!! Ale vám ostatním to opravdu nesmírně přeji!!!! Aničko,neprozradíš,odkud z BESKYD jsi????
Hana Rypáčková
Ach, moc ráda bych se dostavila...Nemám tam co v počinění a cesta je daleká..Hezky si to užijte ..
Hana Šimková
Tak oprava-mrzí mě to, ale taky
Hana Šimková
Mrzí měto, ale tyky se tam nedostanu i když vás vlastně skoro znám a viděla bych vás ráda.
Libor Farský
Nádherná fotka, čiší z ní krásná atmosféra - až nakažlivě i virtuálně pro čumila z velké dálky*****
Marie Seitlová
Zdravím z Bohumína, užijte si to.
Alena Tollarová
Šestým příspěvkem voláme: Roudnice není od Prahy tak daleko a doufám, že tentokrát to klapne.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%