Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Havlová
2.4.2016 20:03
Všechny fotky jsou krásné, já dávám přednost těm panoramatickým před detaily. Těším se, že nám sem Aničko dáte další "procházkové" obrázky.
Lenka Hudečková
2.4.2016 13:08
Hezké fotečky, povedly se Vám :-)
Anna Čípová
2.4.2016 05:59
Odpovídám paní Elence. Mám kompakt Nikon - Coolpix P310 s náhradní baterií a zrcadlovku Canon EOS 450 D s objektivem EF 50 mm. Na makro jsem začala vkládat mezikroužky. Při zpracování fotografií na PC přeskakuji mezi Zonerem a Photoshopem. Navštěvuji kurz fotografie, takže se stále učím.
Elena Valeriánová
1.4.2016 22:44
Alenko, je nás tady víc takto postižených :-) ,ale je to krásný koníček. Já měla první digitál Sony h5, ten fotil krásně, super barvy, ale nedrží baterky. Aničko, čím fotíte Vy?
Marie Seitlová
1.4.2016 21:58
Krásné fotky *****
Alena Tollarová
1.4.2016 21:30
Ráda jsem se pokochala krásnými snímky. Také patřím k těm bláznům, co nedávají foťák z ruky a krmím íčko svými procházkami a fotkami z nich. Ale můj malý soník tak krásné makro neumí. Nebo já. U mě vyhrává úvodní fotka a pak hned ta první jíva.
Elena Valeriánová
1.4.2016 20:40
Aničko, děkuji za Váš čas i za pochvalu. Těší mě to.
ivana kosťunová
1.4.2016 20:03
zajímavý a neobvyklý pohled na probouzející se jarní přírodu. Aničko, umíte !
Alena Várošová
1.4.2016 19:50
Překrásné fotografie,umíte Aničko.5*
Anna Čípová
1.4.2016 18:21
Děkuji všem. Jen co bude tepleji a slunečno, tak vyrazím hledat krásné jarní kytičky. A ještě vzkaz pro paní Elenku. Prohlížela jsem si vaše fotografie a jediným slovem hodnotím. Super.
Načíst starší příspěvky