FOTO: Úvodní foto: www.hotelkamyk.cz
Hurá do Doks – 2
2. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
2.4.2016 23:19
K tomu přípoji v Koliíně. R 1108 Kolín- N. Bor je vypravován přímo z Kolína, tak snad tam čeká?? A dle info na JŘ na přípoje nečeká jen v Ml. Boleslavi.
Marie Seitlová
2.4.2016 23:04
Také děkuji Jitce a Radkovi za skvělou organizaci. Už se na vás všechny těším......
Alena Várošová
2.4.2016 22:50
Přeji vám všem co se chystáte do Doks,aby jste se sešli,přálo vám počas ía aby jste se skvěle bavili a díky těm co to všechno zorganizovali a budou se i o vás tam pečlivě starat.Užijte si krásný víkend plný sluníčka,pohody a dobrých přátel.
Hana Práglová
2.4.2016 22:44
Hani R.,vím,že toto je možné.Ale ne u každého vlaku.Pokud vlak má napsáno,že nečeká na přípoj,pak je to marné.Ale budeme dělat vše,co se dá.
Radovan Cakl
2.4.2016 22:06
Děvčata, děkujeme za pochvalu a jsme rádi, že se vám to na "papíře" líbí. Hlavně, aby to klaplo v reálu a vyšlo počasí. Díky za nahlášené změny, vše mám zaznamenané :-) Stále ještě nevíme, jestli přijede Růženka a Petr Stejskal, má někdo bližší informace?
Olga Štolbová
2.4.2016 21:30
Milý Radku, děkuji, děkuji, děkuji, Ještě nikdy mě nikdo takhle nezorganizoval víkend, věřím, že na nádraží mě někdo vezme za ruku a dovede k autu. Věřím, že o mě bude a je postaráno lépe, než by to udělala maminka. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
2.4.2016 21:20
Omluva překlepu - přijedeme v 11 hodin dopoledne (vypadla mi jednička).
Jarmila Komberec Jakubcová
2.4.2016 21:20
Přijedeme s přítelem autem okolo 1 hodině. Bohužel dříve to nestihneme. Jinak vše zůstává podle plánu. Děkuji manželům J.a R.Caklovi za organizaci celé akce. Určitě je to stálo hodně práce.Za týden na viděnou. Jarmila J. a K Komberec
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA