FOTO: Úvodní foto: www.hotelkamyk.cz
Hurá do Doks – 2
2. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
2.4.2016 21:15
Evo a Hano- řekněte si průvodčí , aby zavolala na přípoj z Kolína, že budete nastupovat.Děláme to tak a klape to. I když je zpoždění...Přeji vám hezký víkend .
Eva Balúchová
2.4.2016 20:50
To jsem ráda Hani.My bychom měly přijet 9.31 a 9.44 je odjezd.Jestli budete mít víc času,mrkněte po 3 bezradných.
Hana Práglová
2.4.2016 20:37
Radku,jsi opravdu skvělý!!!! Děkuji za tuto iniciativu a aktivitu.Jen bych chtěla dodat,že mě přihlašovala Majka Seitlová,takže sobotní oběd plánuji s ní-tudíž v Doksech.Díky za pochopení.!! Evi B.,my jedeme od Ostravy,měly bychom v Kolíně přestupovat na stejný vlak!!!!
Hana Lafková
2.4.2016 20:24
Děkuji za perfektní organizaci. V pátek odpoledne musím na pohřeb, ale do večera přijedu. Od vlaku mě odveze Svatka Burešová, která se mnou sdílí pokoj. Tak na mě nečekejte.
Danuše Onderková
2.4.2016 20:17
Radku, perfektně naplánováno, já to mám zatím tak 40/60 že mi to vyjde, ještě jsem stále sama, prosím tě přidala jsem si tebe i Jitku do přátel, Tak bych napsala můj konkrétní stav tam aby se to někde mezi ostatními neztratilo. Zatím díky.
Elena Valeriánová
2.4.2016 18:57
Přátelé, já sice do Doks nejedu, ale nedá mi to, abych nepochválila organizátory. Vypadá to, že by mělo být vše zajištěno k vaší spokojenosti. A tak budu vám pomáhat alespoň čarovat, aby bylo dobré počasí. Mějte se v Doksech co nejkrásněji a všichni se vraťte nabití pozitivní energií, kterou budete šířit po íčku, ať z toho taky něco máme. Elena
Eva Balúchová
2.4.2016 18:57
Pokud bude spojení navazovat tak jak má,tak my od Brna přijedeme rychlíkem 11:18.Budem přesedat v Kolíně.Zajímalo by mě jestli se tam s někým setkáme.Budeme to mít docela knop,tak že by jste nám podrželi vlak.
Naděžda Špásová
2.4.2016 18:00
Radku, to nemá chybu. Vynasnažíme se abychom do 10.00 dorazili. Nemáme to daleko a kufrovat bychom taky neměli. Tak na viděnou.
Zuzana Pivcová
2.4.2016 16:43
Momentálně vyhrožují deštivým víkendem, tak musíme všichni "čarovat", aby se nám silou vůle podařilo to počasí změnit! Bude to tak jako tak fajn, ale při sluníčku ještě lepší. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA