ILUSTRAČNÍ FOTO: wikimedia.org
Napoleon šansonu Charles Aznavour je v Česku
4. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
5.4.2016 19:50
Pane bože, já žila v domnění, že už je po smrti. No ale stejně bych na něj nešla.
Dagmar Bartušková
5.4.2016 11:14
Sakra, já se sekla na celou čáru! To jsem kus vola! Z toho vyplývá,, že jsem byla na Paulu Ankovi, a ne na Ch. Aznavourovi. Sorry, asi to bylo tou přemírou prášků, co jsem za těch pár dní do sebe nasoukala. Tedy ... všichni o ní /o mně/ říkají, že je /jsem/ strašně pitomá... No, ale vidíte, s jakou jinou hvězdou mám KC navždy spojené. :-) :-) :-)
Vladka Steinová
5.4.2016 10:21
Pro mě je nejkrásnější Aznavourova píseň LA MAMA, zpívaná v mé milované francouzštině. U nás nazpívala M.Rottrová (Je v celém světě jediná, když zapomínáš, vzpomíná...).
Dagmar Bartušková
5.4.2016 09:05
Na koncertu Charlese Aznavoura v Kongresovém centru v Praze jsem byla před dvěma lety. Vystoupení - bombastické. Aznavoure mj. procházel i publikem, a zpíval svou, všemi očekávanou, Dianu. Tím rozpoutal tak skvělou atmosféru, že zpíval celý sál. Dianou své představení i zakončil a nastalo loučení. Paráda! Zítra budu návštěvníkům KC jen tiše závidět, a lehce si pozpěvovat ... všichni o ní říkají, že je v lásce nevěrná...
Zdenka Jírová
4.4.2016 23:08
Aznavoura znám již od 60. let díky manželově babičce, která žila v Západním Německu a svého vnuka zásobila deskami uznávaných světových zpěváků. Vždy se mi líbily jeho písně a jeho zvláštní hlas. Že ještě žije je pro mne překvapením. Cením jeho vitalitu.
Zuzana Pivcová
4.4.2016 18:39
Francouzské šansony u nás byly v 2. polovině 60. let hodně populární, některé dostaly české texty a staly se hity, třeba tu píseň La Boheme zpívala Hana Hegerová jako Já se vrátím. Abych řekla pravdu, o panu Aznavourovi jsem už neslyšela tak dávno, že jsem ani nevěděla, zda ještě žije. Jeho věk a vitalita jsou obdivuhodné. Inu, arménské geny. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA