Napoleon šansonu Charles Aznavour je v Česku
ILUSTRAČNÍ FOTO: wikimedia.org

Napoleon šansonu Charles Aznavour je v Česku

4. 4. 2016
hudební legendy osobnosti zpěvák
Autor: ČTK
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
... taky je to kus mého mládí... mm
Naděžda Špásová
Pane bože, já žila v domnění, že už je po smrti. No ale stejně bych na něj nešla.
Dagmar Bartušková
Sakra, já se sekla na celou čáru! To jsem kus vola! Z toho vyplývá,, že jsem byla na Paulu Ankovi, a ne na Ch. Aznavourovi. Sorry, asi to bylo tou přemírou prášků, co jsem za těch pár dní do sebe nasoukala. Tedy ... všichni o ní /o mně/ říkají, že je /jsem/ strašně pitomá... No, ale vidíte, s jakou jinou hvězdou mám KC navždy spojené. :-) :-) :-)
Vladka Steinová
Pro mě je nejkrásnější Aznavourova píseň LA MAMA, zpívaná v mé milované francouzštině. U nás nazpívala M.Rottrová (Je v celém světě jediná, když zapomínáš, vzpomíná...).
Dagmar Bartušková
Na koncertu Charlese Aznavoura v Kongresovém centru v Praze jsem byla před dvěma lety. Vystoupení - bombastické. Aznavoure mj. procházel i publikem, a zpíval svou, všemi očekávanou, Dianu. Tím rozpoutal tak skvělou atmosféru, že zpíval celý sál. Dianou své představení i zakončil a nastalo loučení. Paráda! Zítra budu návštěvníkům KC jen tiše závidět, a lehce si pozpěvovat ... všichni o ní říkají, že je v lásce nevěrná...
Zdenka Jírová
Aznavoura znám již od 60. let díky manželově babičce, která žila v Západním Německu a svého vnuka zásobila deskami uznávaných světových zpěváků. Vždy se mi líbily jeho písně a jeho zvláštní hlas. Že ještě žije je pro mne překvapením. Cením jeho vitalitu.
Zuzana Pivcová
Francouzské šansony u nás byly v 2. polovině 60. let hodně populární, některé dostaly české texty a staly se hity, třeba tu píseň La Boheme zpívala Hana Hegerová jako Já se vrátím. Abych řekla pravdu, o panu Aznavourovi jsem už neslyšela tak dávno, že jsem ani nevěděla, zda ještě žije. Jeho věk a vitalita jsou obdivuhodné. Inu, arménské geny. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%