Přiletěl čáp, jaro je tady!
FOTO: Elena Valeriánová

Přiletěl čáp, jaro je tady!

5. 4. 2016
příroda ptactvo
Hodnocení:
(4.7 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Lenko, další z líbivých článků,které jsem v poslední době četla.Chvilkami jsem měla slzy v očích.Taky pozorujeme u nás na osiřelém komíně čápy.Děkuji za článek,moc hezké fota a také překrásné titulní foto mláďat od Eleny.5******
Eva Mužíková
Hezký čapí příběh s dobrým koncem. U nás na rybníku takto zůstala mladá labuť se špatným křídlem. Zavolala jsem do Liberecké ZOO, odchytli ji a dali do zimoviště.
Elena Valeriánová
Lenko, moc hezky a poučně napsaný článek. Čápi jsou s labutěmi mojí oblíbenou, ale vlastně veškeré ptactvo. Měli bychom je chránit, opečovávat jejich přírodní prostředí a k tomu právě může napomoci takový to článek, který vyburcuje další lidi k jejich pozorování a chránění. Díky Lenko!
Elena Valeriánová
Chci uvést na pravou míru, jsem autorkou pouze úvodní fotky. Autorkou ostatních fotek je Lenka Hudečková.
Jaroslava Korpášová
Moc zajímavý a pěkně napsaný článek o čápech, doplněný pěknými fotografiemi. Také jsme o víkendu "toho našeho" v sousední vsi již viděli na hnízdě. Tak teď již vím, že samička by mohla přiletět každým dnem a pak už budeme jen čekat, kolik mláďat se podaří vyvést letos. Dávám 5*
Jiří Hudeček
Vždy když jdu kolem, Otočím se na komín. A to i v zimě když tam nejsou.
Alena Tollarová
Jak občas píšu, že u nás máme všechno, tak dnes musím přiznat, že nemáme. Čápi u nás nehnízdí. Bohužel, také by se mi moc líbilo je pozorovat ... Tak zase navečer vyjdu za město ke kapličce a budu hledět k obzoru s Českým středohořím. Pěkný článek, ráda jsem si přečetla.
Jana Šenbergerová
Moc pěkné povídání o čápech, kteří i u nás léta letoucí v pohodě hnízdili na komíně u technických služeb města. Loni ale vichr shodil hnízdo i s mládětem. Včera jsme se byli podívat, jak to vypadá s hnízděním letos, ale místo hnízda jsou na komíně jakési tyče, tak nevím, jestli se pokoušejí čápům komín opravit, nebo čápy od hnízdění odradit. Každopádně zřejmě už nad městem létal, ale neměl se kam uchýlit. :-( Budu sledovat hnízdění čápů bílých a snad i černých na www.makov.cz :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%