Doksy 2016
Skvělá parta v Doksech!
10. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
12.4.2016 15:08
Honzo, na saxík jsi zaválel! A což teprve taneční kreace! Rána někdy bývají krutá... popsal jsi to skvěle.:-) :-) :-) Díky nám všem, co jsme přispěli k tomu, aby v Doksech na srazu nebyla nuda, ale dobrá zábava. Jen tak dál!
Dana Kolářová
12.4.2016 12:04
Ano, skvělá parta, zábava i organizace. Poděkování patří všem, kteří se o nádherný víkend zasloužili.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.4.2016 20:09
Moc se mi setkání v
Doksech líbilo a iuk přítel byl nadsen.
Muj obdiv maji moravanky že privezli skvostný dort a sazenice m.cesneku.
Jituska s
Radkem zarizovali jidlo a program. Vsem velký dík. Tal se budeme těšit na
Loučnou. Mit tak báječný přátele je víc nez miliony.
Růžena Marková
11.4.2016 18:28
Děkuji všem organizátorům setkání v Doksech. Nebudu nikoho jmenovat, abych na někoho nezapomněla, protože setkání bylo velmi dobře připravené. Myslím si, že jsme si každý našel to co ho baví a večery s posezení také neměli chybu.
Marie Seitlová
11.4.2016 14:16
Honzo dík za článek i hudební představení. Poděkování patří nám všem, kteří jsme si tu super atmosféru udělali. Těším se na další setkání
Hana Šimková
11.4.2016 13:17
I když si myslím, že závistivá nejsem, tak závidím, ale současně přeji všem tento krásný výlet.
Olga Štolbová
11.4.2016 11:53
Připojuji se k díkům všem organizátorům, také dík Honzovi za hudební překvapení a za rychlé informace. Bylo to moc, moc, moc prima setkání, těším se na všechna další. S takovými úžasnými kamarády, kteří jsou na Íčku je pohoda vždycky. Hned je život krásnější. A vlastně, díky nám všem. *****
Soňa Prachfeldová
11.4.2016 11:03
Fakt to bylo milé setkání se známými i novými tvářemi, Honza nás moc potěšil, že se mezi námi objevil s krásnou trojicí svých děvčat :-) Panu Šimůnkovi velké poděkování za diskotéku pro mladé ! i jeho velkorysé obdarování. A všem děkuju za bezva sraz :-)
Naděžda Špásová
11.4.2016 10:30
Souhlasím se vším, co tu je napsáno. Taky jsem se trochu bála, jsem trochu stydlín, ale výsledek byl super. Takhle uvolněně jsem se už dlouho necítila. Trochu nás sice trápily střevní potíže, ale přežili jsme. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA