Ilustrační foto: pixabay.com
Prahu šeredám
11. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naďa Pokorová
14.4.2016 08:24
Jejda, jejda! ...zoufalý způsob jak upozornit na svou sebestřednou maličkost....
Libor Farský
13.4.2016 15:04
P.S. Dovětek p. Nekvasilovi, tentokrát v čínštině: "Nečum a čiň se, čéče!"
Marie Magdalena Klosová
13.4.2016 14:51
Je mi líto,pane Miloši,ale dnes jsem se spíše pobavila reakcemi na Váš ,už ani ne "černohumorný" článek.Skoro bych se cítila dotčena,kdybych teď po Praze chodila... :) zdravím a přeji jasnější pohled,nejen na Prahu. mm
petr stejskal
13.4.2016 14:26
Dneska dělali na bezinkách zadarmo kontrolu zraku. Pan Nekvasil by se tam mohl zastavit. Má něco s očima . O ostatním nemluvím. Kde se bere takováhle hořkost v člověku. Já jsem starý dědek, přesto se rád kouknu za hezkou ženou. Jen někdy , zvláště v létě , mám strach abych si neudělal na krku uzel.
A pokud by si pan Nekvasil vzal doma zrcadlo, tak bacha, aby to nebyl ten z Petřína. Potom by nevěděl, jestli je to pravda.
Jana Šenbergerová
13.4.2016 14:16
Propojím-li svět, jak ho vidím já, s tím, jak ho vidíte vy, jeví se mi v oblasti krásy naprosto vyvážený. Vždycky mi připomemete, že není moudré dívat se na věci jednostranně, ale raději komplexně. :-)
Libor Farský
13.4.2016 13:09
Doporučuji Vám častěji chodit před orloj na Staroměstském náměstí. Je dnes plné Číňanů, hodně z nich sem jezdí takovou dálku jen aby měli svatbu ve Staroměstské radnici radnicí s fotkou právě před orlojem. A s nimi také spousta čínských svatebčanů. Pohled na krásnou čínskou nevěstu Vám určitě spraví náladu na celý den. :-)
Růžena Marková
13.4.2016 12:14
Vtipně popsaný problém, který nemá jen Praha, ale i ostatní města a městečka. Jen malé vesničky zůstávají skoro stejné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA