FOTO: Aromatica
Doksy léčily duše i ramena
13. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
14.4.2016 16:40
Musím taktéž poděkovat. Piju darovaný čaj na žlučník a cítím se lépe.
Olga Štolbová
14.4.2016 16:28
Ano, všichni jsme byli obdarováni. Já zas včera, po práci na zahrádce, dost vyřízená, vzpomněla na mastičky. Opravdu, pomohla ta tužebníková. Na záda, na nožky, na ramena. Laďo a Hanko, díky. *****
Dagmar Bartušková
14.4.2016 14:56
Lydie, pěkně jsi nám to popsala, jo, jo. Olga přečetla, na co která mast je a zaměnil se kelímek. A tak jsem si namazala nohy, lehce unavené po rocku, kdy jsme na parketu tančili jak o život, místo mastí na otoky - mastí na hemoroidy. Když jsem si to pak přečetla, myslela jsem, že se pominu!:-( :-( :-( To byl skok pod sprchu!
Lenka Hudečková
14.4.2016 14:50
No vidíš, Lidmilko, i my jsme ihned začali masti od Ládi s Hankou používat. Moc pěkné a užitečné dárečky to jsou :-) *****
Zuzana Pivcová
14.4.2016 14:49
Nechci dělat reklamu, protože "dobré dílo se chválí samo". A u mě už se ujaly 2 věci z darovaných přírodních prostředků od Šimůnků. Tak díky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA