V Berouně uhynul Vojta, jeden z trojice televizních medvědů
Ilustrační foto: pixabay.com

V Berouně uhynul Vojta, jeden z trojice televizních medvědů

13. 4. 2016
filmoví hrdinové příroda
Autor: ČTK
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
To mi je líto, jezdíme se na kluky koukat...A zpíváme si si o nich písničku."Brum, brum, brum...."
Jitka Valachovičová
Je to moc smutné, naši medvědi byli a jsou velká podívaná nejen pro děti...♥♥♥
Drahomíra Stínilová
Je mi to moc líto, ale tak trochu mě těší, že měl pěkný medvědí život.
Zdenka Jírová
To je moc smutná zpráva, medvědí večerníčky jsem sledovala s vnoučkem. Měly něco do sebe, děti se nenásilně učily lásce k přírodě a jejími obyvateli.
Jiří Hudeček
Po krásném víkendu tvrdá realita- dvojnásobný smutek. I takový je život.
Lenka Hudečková
Smutníme doma po Vojtovi. Vloni jsme se na všechny tři kluky byli v Berouně podívat...Kubovi a Matějovi musí být smutno :-(
Zuzana Pivcová
Odchod zvířátek je také smutný, pro lidi, často i pro jejich zvířecí kamarády. Dospělou trojici medvědů jsem v Berouně viděla, byli kouzelní.
Jana Mesarčová
to je mi líto...tak dva roky zpět jsem se za medvídky vydala na kole z Řevnice a moc mne pobavili
Alena Vávrová
Brum, brum...zazpíváme medvědům! Chaloupkovy večerníčky jsem milovala a dívala se na ně jako malá, kdykoliv je reprízovali.
Jana Šenbergerová
Tito medvědí herci se mi moc líbili a dovedu se vžít do smutku všech, jejichž životů se dotkli.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%