Ilustrační foto: pixabay.com
Co mě vše nenapadne...
14. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
15.4.2016 15:55
Tak opět přibyl další zástupce mužů na "í"čku = těch, co píší optimisticky a zábavně - díky !!
Naděžda Špásová
15.4.2016 13:41
Romane, jak jinak než s vtipem napsané. Zase jsem se pobavila. Musím se k něčemu přiznat, v Doksech jsem se cítila uvolněně i díky tobě. Je to zvláštní, ale vůbec mi nepřišlo, že se vidíme poprvé. Brát život s humorem je dar a každý ho prostě nemá, tak ať ti to vydrží ještě hodně dlouho. *****
Lenka Hradecká
15.4.2016 13:22
Mně příjemný pohled na svět kolem nás a hlavně vtipný. Dík za pobavení.
Alena Vávrová
15.4.2016 13:12
Jé, překvápko a samozřejmě moc vtipné! To je prima, íčko má nejen nového baviče in natura, ale i jako dopisovatele :-) . Jen tak dál, Romane.
Zuzana Pivcová
15.4.2016 13:02
Romane, jako humorné dokreslení osobnosti z parketu v Doksech je to prima!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA