Co s menšími jablíčky?
Ilustrační foto: pixabay.com

Co s menšími jablíčky?

10. 5. 2016
Můj příběh recepty
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Zuzko, vloni jsme si kupovali křížaly na pouti a tam měli za dobrou cenu 30 Kč/10 dkg. Koupili jsme si jen dva sáčky a pak jsem si hubovala. Byly výborné a klidně jich mohlo být více..
Zuzana Pivcová
Pamatuji se, že jsme je před lety v Týně vozily s maminkou k sousedovi a ten nám z nich udělal mošt. Mívaly jsme i křížaly. Kde jsou ty časy. Dnes stojí 10 dkg sušených ovocných křížal v OC na Chodově 52 Kč.
Elena Valeriánová
Zrovna nedávno jsem v telce viděla sušárnu křížal, "plata na sušení" byla dřevěná. Pěkně po staru, tak to by se mi líbilo. Snacha suší křížaly nahoře na krbových kamnech a jen se po nich zapráší.
VANDA Blaškovič
Aleno, objednávám si u Tebe jablíčka a budeš mít u mne sušené fíky. Nebo i čerstvé..:) Souhlasíš?? Bezvadný !
Lenka Hudečková
Alenko, miluji křížaly a když se k nám dostanou na podzim levná jablíčka, tak si děláme svoje křížaly. Ale přiznám se, že Jiřík je dá do sušičky a já zase zkoušela v mikrovlnce, ale to není ono. Takže já dávám na plech na málo stupňů do trouby... *****
Vladka Steinová
Krásný článek, takový milý a vzpomínkový, na křížaly si moc dobře pamatuji a také na vůni jablek u babičky a dědy na půdě.To, co Alenko popisujete, je moudré a je to dobrý nápad.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%