FOTO: autorka
Jaro v Soběšicích
17. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
19.4.2016 09:19
Díky za slovíčka. Jede tam autobus v 7 z Prahy přes Sušici a 9:30 přes Strakonice /150 Kč/,v Mačicích /3 km/pobývá většinu roku kamarádka Zoja z íčka.
Ale opravdu jsou všude kravičky....Nějaké setkání???Bývá dost plno .
Jitka Chodorová
18.4.2016 22:12
I když tam nemám tam nemám až tak daleko, tento kraj moc neznám, a tvoje videa jsou povedená. Díky za přiblížení Hanko.
Naděžda Špásová
18.4.2016 14:53
Hanko, jak poetické. Hezká pozvánka do Soběšic. Taky bych chtěla umět prezentovat fotky jako ty. To se mi moc líbí. Neprozradíš nám to? O dovolené na Šumavě už jsme taky přemýšleli. Tak uvidíme. Krása *****
Alena Tollarová
18.4.2016 12:27
Ani já prezentace fotek neumím. Zatím. Takže se možná dostane do soutěžního plánu. Ten bazén v hotelu je senza, kravičky a západ slunce. Viděla jsem v lese ve velkém sněženky, bledule, blatouchy, orseje, dymnivky, medvědí česnek, ale fialky ještě ne.
Elena Valeriánová
18.4.2016 11:38
Moc hezké povídání, nikdy jsem tam nebyla (a to je ta naše zem tak maličká) a ráda jsem se s Tebou do Soběšic a okolí podívala. Tu prezentaci Ti závidím, to já, zatím, neumím.
Alena Vávrová
18.4.2016 11:33
Přímo poetický popis jarní přírody doplněný jako vždy krásnými snímky - hned bych tam jela! Pobývala jsem kdysi v této jarní době několik dní v Pošumaví se Zojou a hodilo mne to zpátky. Díky Hani.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA