Karbanátky trochu jinak
Ilustrační foto: pixabay.com

Karbanátky trochu jinak

20. 4. 2016
recepty
Autor: Petr Halda
Hodnocení:
(3 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Houby miluji na všechny způsoby. Karbanátky ale neznám. Hub najdu ale tak málo (jen o dovolené na jihu), že nemám co zamrazovat. Hlívu si ale kupuji a jím i několikrát týdně.
Jana Slavíková
Houbové karbanátky jsou výborné. Houby dávám do mrazáku bez obav, stačí je jen nakrájené podusit na cibulce nebo i bez ní, nechat odvařit vodu a zamrazit. Hodí se téměř na všechno - na smaženici, do těstovin, pod maso, do polévky ......
Hana Rypáčková
Už jsme vařili z podtrnek!! Jen aby bylo dost vláhy...
Karel Boháček
Já tedy jen mrazím hlívu a jidášovo ucho, ostatní druhy už nedávám do ledničky, kvůli vodě v nich / nedoporučuje se/. Už se těším na sezonu, která začíná již za týden !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%