
Ilustrační foto: pixabay.com
Karbanátky trochu jinak
20. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
22.4.2016 20:17
Houby miluji na všechny způsoby. Karbanátky ale neznám. Hub najdu ale tak málo (jen o dovolené na jihu), že nemám co zamrazovat. Hlívu si ale kupuji a jím i několikrát týdně.
Jana Slavíková
22.4.2016 20:02
Houbové karbanátky jsou výborné. Houby dávám do mrazáku bez obav, stačí je jen nakrájené podusit na cibulce nebo i bez ní, nechat odvařit vodu a zamrazit. Hodí se téměř na všechno - na smaženici, do těstovin, pod maso, do polévky ......
Karel Boháček
22.4.2016 12:13
Já tedy jen mrazím hlívu a jidášovo ucho, ostatní druhy už nedávám do ledničky, kvůli vodě v nich / nedoporučuje se/. Už se těším na sezonu, která začíná již za týden !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA