FOTO: autorka
A jde se s vnoučaty do kina!
24. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
26.4.2016 06:54
"Knihu džunglí" četlo rádo mnoho dětí, nyní moderní technika čtení vytlačuje a zve do multikin na filmy. Moje 4 vnoučata dorostla, o co mají zájem je mi už jedno. Já jsem - poprvé i naposled byla v multikině před mnoha lety, když začalo. Nyní by mně to promítání spíše vadilo, rozčilovalo - obrazy i síla zvuku! Film D3 jsem ještě neviděla - nemám zájem ani peníze na drahé vstupné.
Libor Farský
25.4.2016 23:57
Díky, Vando, za skvělý tip. Podle té recenze filmu by opravdu stálo za to někde ho vyhledat. V dětství to byla mí oblíbená knížka. Budu zkoušet na netu, jestli by nešel někde stáhnout - i bez D3. Mimochodem, D3 jsem ještě nikdy neviděl. *****
Alena Tollarová
25.4.2016 22:02
1.600 Kč? Tak to ne. Ona taková návštěva pouti, třeba řipské, také není žádná láce. A právě skončila.
Marie Foltýnová
25.4.2016 19:59
Když jsem byla vloni s mladými v dinoparku,tak jsme navštívili kino 3D.Viděla jsem to poprvé.Když na mě zamířil muž puškou a vystřelil.Tak jsem i vykřikla.Byl to fakt nepříjemný pocit.
Hana Čadová
25.4.2016 19:53
Do kina s vnoučaty chodím, ale nevím zda to vyjde 1.5. Jedeme na chatu, kde se budou pálit čarodejnice, stavět májka a opékat vuřty. Bude to také hezký zážitek. Co mě v kině vadí je popcorny. Nemusím poslouchat chroupání a žádná vůně to také není! Také mě docela vadí, že je film hodně nahlas! Asi už jsem stará!
Lidmila Nejedlá
25.4.2016 18:46
Jo, do kina na 3D filmy chodíme do Flóry. Nejvíce se mi líbil film o pravěku, v začátku se letí nad pravěkou krajinou a to jsme se fakt drželi sedadel. Film o podmořském životě byl téměř bez 3D efektu, měla jsem pocit, že hledím do akvária. Jinak proti Svátku práce nic nemám, jen ať je veselo!
Vladka Steinová
25.4.2016 17:17
Ještě dodám-autor literární předlohy Rudyard KIPLING obdržel Nobelovu cenu za literaturu v r. 1907.Knihu Mauglí mám doma v knihovně z r. 1956. Vzpomínám, jak rádi jsme ji s bratrem četli.Film má ve světě nesmírný ohlas a velkou návštěvnost .
Alena Várošová
25.4.2016 16:52
Děkuji Vandě za nabídku jít na 1.máje do kina,ale raději půjdu do průvodu....Do kina nechodím a filmy nesleduji.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.4.2016 15:35
Připojuji se k Vladce o báječném nápadu. Na film vezmu svoji 5,5 letou vnučku, Vojtíšek, kterému nejsou ani 3 roky půjde později. Asi to poběží i u nás v Plzni.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA