Ilustrační foto: pixabay.com
Narozeniny se seletem
25. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
28.4.2016 08:05
To se nedá vymyslet, to se musí prožít. Vtipně napsané. Vaše řádky vyvolaly úsměv, aspoň tak tomu bylo u mně.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.4.2016 21:38
Pane Miloši, na Žižkov jezdím k příteli, který tam bydlí již 50 let. Zatím prý o vás neslyšel.
Dagmar Bartušková
27.4.2016 20:33
Miloši, dobře jste se bavili, já se bavím po přečtení clanku, super!
Karel Boháček
27.4.2016 16:12
Asi jsem cíťa - ze zásady nejím selátka ani jehněčí maso. Asi někdo podotkne - ale kuřata a vajíčka jíš vole,že ?
Lidmila Nejedlá
27.4.2016 15:37
Pane Miloši, při mých pochůzkách Žižkovem, obhlížím seniory a tipuji, který byste mohl být Vy. Do vlaku v Nymburce přistoupily dvě ženy a jedna povídala: "Nekvasil říkal, že se to udělá jinak..." Jsem Vám na stopě.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.4.2016 15:15
Vtipně napsané a při čtení jsem se zasmála.Představa jak krájíte těch 8 bochníků mi připomněla moji nešikovnost. Já i když jsem důchodkyně také neumím nakrájet chleba v tom přístroji. Za to můj přítel to umí bravurně.
Jana Šenbergerová
27.4.2016 14:47
Ještě se mi nepovedlo dočíst nějaký váš článek s vážnou tváří. Většinou se nejvíc vzpomíná na akce, které se neobešly bez maléru. V tomto ohledu určitě nestrádáte. :-)
Marie Magdalena Klosová
27.4.2016 14:10
Bezva oslava a zejména TA příprava na ni! Zase jsem se s chutí zasmála.Představa,jak bráníte "svá" selata před útoky masožravé šelmy vlastním tělem,z vás dělá hrdinu.Zato s technikou...nic moc.Každopádně díky za pobavení. mm
Libor Farský
27.4.2016 12:33
Měl jste selata převážet živá. Byla by v přesile a ta čubička by to vzdala. Vtipné *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA