Ilustrační foto: ingimage.com
Tajit plastiku nebo ne?
8. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
8.5.2016 18:41
Zajímavý článek.nemám nic proti palastickým operacím.Sama nemám žádné plastické úpravy,ani tetování,bolutox,facelifting,ani nalepené nehty,pouze barvené vlasy,které si barvím sama.Jsem jak mě příroda stvořila.Co mám známé ,které něčím takovým prošly,nevidím na nich až takový rozdíl před a po.Neříkám spadlá víčka,to je důkežité ani ne kvůli kosmetickému vzhledu,ale,že jsou namáhány oči.Jedna moje známá 2x byla a pomohlo jí to a je spokojená.Byla i na bolutoxu,žádný efekt jsem nepoznala.Má hluboké vrásky,že by v těch rýhám si mohla sázet brambory.Efekt žádný.Další 2x byla na odsátí břicha,stálo to jako dvě dovolené a výsledek je zase stejný,jak byla.Další chodí do všelijakých poraden,kde ji měří tuk,cvičí podle cvičitelky drží dietuZa ty pěníze by mohla být 3x někde na dovči.Ale touha vypadat dobře oslepí každou ženu..Chvilku jí to pomůže,začne jíst a je to zpátky.Nejblišší moje kamarádka má už nejméně 12 let lifting.Pokud nemá kilo dermacolu na obličeji podobá se masce.Chodí i u moře nalíčená dermacolem. Když se jí dermacol plaváním smyje ,má to kolem úst,tak vypadá jak medvídek koala zarůžovélá,jmladší kůže kolem úst..Moje spolupracovnice chodila na nějaký kosmetický zásah 10x ,ale že by omládla jsem nepoznala. Že má skoro každá natetované obočí,oči,rty a nalepené řasy,tak ještě chybí k dokonalosti nechat si spravit prsa.Takže milé dámy nechci nikoho zrazovazat,je to pouze na vás co si kde necháte vyspravit.
Dagmar Bartušková
8.5.2016 18:13
Mít prachy, jdu na taky. Pokud je někdo nespokojen sám se sebou, tak proč se trápit?! Jen je zapotřebí peněz a odvahy. Ostatní je na chirurgovi. Hlavně neodsuzovat, a nezávidět - pro Čechy tak typické vlastnosti. A je na každém, zda to sdělí okolí nebo ne. Žena má vonět i sama sobě, a to v každém věku. Ale pokud se chce někdo denně dívat do zrcadla na ksicht a ne na "přijatelný" obličej, jeho problém.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.5.2016 17:25
Plastická úprava dnes patří k běžným zákrokům a nevidím v tom důvod se ad tím pohoršovat či dokonce odsuzovat. Já sama jsem byla na operaci očních víček, nechala jsem si odsát tuk z břišních partií. Myslím, že zákroky jsou i finančně dostupné. Čas se neúprosně zapisuje do našich postav a tváří. Nezastavíme ho ale i ve stáří můžeme přeci vypadat dobře.Já chodím i na botox a zvažuji facelifting. O plastice mluvím otevřeně, nic netajím. Od 20let pečuji o svoji pleť, chodím pravidelně na kosmetiku, ke kadeřnici, mám již 10let gelové nehty a vůbec miluji vůni parfumerií. Žena má být i v pozdním věku pěstěná, má vonět a hlavně ona má mít pocit, že dobře vypadá. Mám příklad v svém mamince i tatínkovi. Oba vždy chodili jako ze žurnálu, upravení a oba používali kosmetické přípravky.. Dobrý článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA