Můj plán: Žít, jak nejlépe to půjde
FOTO: autorka

Můj plán: Žít, jak nejlépe to půjde

26. 4. 2016
soutěž - můj plán
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Eleno, přeji hodně štěstí a ať všechno dobře dopadne. Pak se uskuteční i ty plány.
Jana Šenbergerová
Ať jsi brzy zase fit a plány můžeš naplnit. :-)
Marie Foltýnová
Jak umí žlučník potrápit,moc dobře znám.Proto Elen přeji pozvolné uzdravování.A potom hurá na Hvar.
Jaroslava Handlová
Elenko, předpokládám, že v tuto chvíli již máš operaci za sebou. Přeji úspěšnou rekonvalescenci a ať další plány již nezhatí žádné zdravotní, ani jiné problémy.
Věra Lišková
Elenko , přeji Vám brzké uzdravení, a splnění všech přání. Na Hvaru je krásně.
Lidmila Nejedlá
Elen, je to takový kruhový objezd na Tvé životní cestě. Jsi holka do nepohody a zvládneš to. Těším se na první zprávy o uzdravování. Myslím na Tebe.
Jitka Chodorová
Eleno, přeji vám úspěšnou operaci a brzké uzdravení.Je třeba se pořád na něco těšit, i když to pak nevyjde, nedá se nic dělat. Přeji vám, aby vám to ale příště vyšlo, a k tomu hodně zdravíčka.
Jitka Chodorová
Eleno, přeji vám úspěšnou operaci a brzké uzdravení.Je třeba se pořád na něco těšit, i když to pak nevyjde, nedá se nic dělat. Přeji vám, aby vám to ale příště vyšlo, a k tomu hodně zdravíčka.
Alena Várošová
Elenko,ať Vám operace dopadne na výborkou.Chvilku to bude trvat,než se zotavíte já tomu věřím.Hodně zdravíčka.
Zuzana Pivcová
Článek Tě už nezastihl, ale i tak Ti spousta lidí drží na dálku palce a jejich pozitivní energie Ti pomůže. Ať jsi v Loučné nastoupená i s foťákem!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%