FOTO: autorka
Postřehy ze života v Maroku
30. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
4.5.2016 09:21
Poutavě podáno, moc se mi cestování s Tebou líbilo a fotky jsou bezva. je to jiný svět, Evropu bych neměnila, doufám, že Evropou zůstane i pro naše potomky.
Zdenka Jírová
4.5.2016 00:53
Jako vždy - velmi poutavé vyprávění o vzdálené zemi. Krásné fotografie. Kočky mám ráda, sama mám dvě.
Alena Várošová
3.5.2016 10:16
Jarmilo,díky za procházku Marokem.Tak se určitě nepodívám.Všude žijí lidé a kočky.
Olga Štolbová
3.5.2016 09:23
Jarmilo, díky. O Maroku jsem do teď nic nevěděla a takové přiblížení se mi moc líbí. A protože jsem kočkomilka jako Zuzka, Tvé kočičí obrázky mě příjemně překvapily.*****
Eva Balúchová
2.5.2016 22:28
Přečetla jsem si vaše povídání o Maroku a aspoň něco jsem se o té zemi dozvěděla.Pěkné fotky!
Hana Rypáčková
2.5.2016 20:16
Díky Jarmilo za tvé postřehy. Je to velmi zajímavá země. A bylo to velmi dobrodružné.Nemyslím si , že jsou kočky v Řecku a Itálii pronásledované, ale nejsou tak hýčkané v přepychu. Potřebují je -lovit šváby..
Zuzana Pivcová
2.5.2016 18:58
Mozaika marockých postřehů mě velmi potěšila i poučila. A podle mého jsou kočky všude, stejně jako byly v Tunisu, jsou součástí tamního života, takže je snad ani nejde nebrat. Já bych je vědomě fotila taky. Už proto, že jsem "kočkomilka". Ale souhlasím, že každý mé zaujetí pro ně nemusí sdílet. :-)
Elena Valeriánová
2.5.2016 17:35
Závěr Vašeho seriálu o Maroku je moc pěkný. Fotky s popiskami nemají chybu, až na ty kočky, těch je tam moc. Raději bych brala jiné záběry.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA