FOTO: autorka
Můj plán s maminkou
30. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
30.4.2016 11:46
Alenko, jak moc bych si přál být alespoň na ty dva dny Vaší maminkou ! *****
Anna Čípová
30.4.2016 10:26
Vaše maminka má obrovské štěstí, že má tak milou dceru. Přeji pěkný výlet do Luhačovic.
Naděžda Špásová
30.4.2016 09:57
Aleno, přeji vám, ať se vám váš plán povede. Dělat radost svým blízkým je opravdu bohulibá činnost. *****
Alena Tollarová
30.4.2016 08:50
Ano, tento plán se mi líbí. Važme si maminky, dokud ji máme a dělejme jí radost. Mluvme s ní, ptejme se, dokud je čas. Jednoho dne se probudíme a všechno je jinak a můžeme jen litovat všeho, co jsme nestihli.
Lenka Hudečková
30.4.2016 08:43
Alenko, máš krásnou maminku a super plány. Myslím, že se jí to bude moc líbit. Držím palce, aby Vám to dopadlo :-) ¨*****
Květoslava HOUDKOVÁ
30.4.2016 08:38
V mladších letech jsme zastavili v Luhačovicích v rámci výletu a já toužila, se tam znovu podívat. Loni jsem si zajistila týden, ovšem už jsem si neuvědomila, že je to město kopců a schodů - téměř jsem nezvládala = takže víc už nikdy! - už je nutno si vše předem důkladně prověřit.
Hana Rypáčková
30.4.2016 08:24
To ti Alenko moc přeji a chválím tě. Užít si maminku , dokud tu je s tebou. Moje devadesátiletá taky naříkala , že mezi těmi "mladými" už nemá kamarádky. Jsem ve věku těch "mladých" a teprve teď jí to věřím, že nejsou na stejné vlně...Já si ještě s padesátiletými rozumím, ale časem .....Hodně štěstí...
Jiří Hudeček
30.4.2016 08:20
Alenko je hezké jak se staráte o maminku a děláte jí radost. V Luhačovicích jsem byl a mamince se tam určitě líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA