Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
1.5.2016 00:32
Moc hezké fotografie květin. Na zámku jsem nebyla, ale věřím, že je tam krásně.
Hana Rypáčková
30.4.2016 21:25
Vždycky mě matou stejné názvy míst. Ano, znám jen Lešnou se zoo.
Anna Čípová
30.4.2016 20:22
Děkuji za zhlédnutí a vaše komentáře. V Lešné u Zlína je zámek a nejkrásnější ZOO naší republiky. Tam jedu 9.5. s kurzem fotografie, snad připravím fotoreportáž.
Paní Naďo, těch kytiček tam bylo mnohem více, některé už po odkvětu a některé byly ještě ukryty v pupenech. Záběrů mám mnoho, měla jsem problém vybrat na ukázku.
Alena Várošová
30.4.2016 19:34
Krásné fotografie Aničko,ale v Lešné u Zlína je i ZOO,pokud se nemýlím.
Jana Šenbergerová
30.4.2016 13:32
Nádherné fotografie, i ta luční řeřišnice vypadá vznešeně. Byla jsem tam dávno s dětmi, proto jsme vynechali zámek a jen procházeli oborou, kde byla spousta srn a jiných zvířat. Ráda bych se tam ještě někdy podívala a prohlédla si i zámek.
Libor Farský
30.4.2016 11:40
Aničko, velmi zajímavé. Azalky a rododendrony miluji, jen to mám na Moravu trošku z ruky *****
Jarmila Komberec Jakubcová
30.4.2016 10:50
Protože v zámku jsem nikdy nebyla je to zajímavá pozvánka a t kytičky fakt nemají chybu. Jsou prostě nádherné a dobře na focené
Naděžda Špásová
30.4.2016 10:26
Aničko, hezká pozvánka na výlet. Od nás, bohužel, poněkud z ruky. Ty květiny tam všechny takhle krásně kvetly? *****