Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Drahomíra Stínilová
30.4.2016 22:24
Děkuju pánům za milá slova a vím, že opožděnost mužů v duševním vývoji není na škodu, protože co se týče průkopníků v malířství, literárních žánrech a v dalších druzích umění byli vesměs oni, kdo vynikli. A to říká žena dost feministicky zaměřená.
Libor Farský
30.4.2016 11:27
Drahuško, je to obdivuhodné. Zahanbeně si uvědomuji, jak jsem byl opožděn ve vývoji, když jsem své první básničky začal psát až na vysoké škole. Hledat je nebudu, určitě to není nic, čím bych se mohl pochlubit. Nejen to, první dívčí hřích jsem vůbec nezažil, i v tom jsem byl oproti oproti ženám značně opožděn. *****
Karel Boháček
30.4.2016 06:48
Krásné básně nestárnou...
Drahomíra Stínilová
29.4.2016 23:41
Děkuju moc všem, s tím raděním to zase tenkrát nebylo nic moc, byla jsem ráda, a redaktoři asi taky, že ze mne vypáčili kdy píšu a proč to píšu. Při vystoupeních k veřejnosti trpím hroznou trémou. Mám raději slovo psané.
Lidmila Nejedlá
29.4.2016 22:00
Drahuško, poznaly jsme se osobně a já Ti musím napsat, že jako Stínilová vrháš krásné stíny a nikdo Tvoji sympatii nezastíní. Hezká básnička.
Jana Šenbergerová
29.4.2016 21:54
Stará, ale dobrá, stejně jako my. :-)
Hana Rypáčková
29.4.2016 21:14
Ano, tehdy byly verše nedílnou součástí literatury. Zdá se, že teď má převahu próza. Hezké a výstižné.
Jitka Havlová
29.4.2016 20:35
Je to moc pěkná báseň, ráda si přečtu vaše další.
Zuzana Pivcová
29.4.2016 20:20
To je moc hezká a dokonce i myšlenkově zralá báseň. Ačkoliv jsem v mladičkém věku také napsala několik básniček, skončily v sešitě v šuplíku. Nikomu bych tehdy radit nemohla. Nedokázala jsem poradit ani sama sobě. :-)))
Jitka Chodorová
29.4.2016 19:43
Stará dubnová je moc dobrá.