Ilustrační foto: ingimage.com
Děda ve školce
30. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Bořek Hrabina
2.5.2017 12:12
Perfektní. Tomu se říká kladný pohled na ten hnus kolem. Nezbývá, jen souhlasit.
Jarmila Komberec Jakubcová
1.5.2016 12:51
Pane Čepelko, anglická konverzace mi mluví z celé duše. Článek je velmi pěkně napsaný. Je dobře, že jsou mezi námi i pozitivně myslící senioři.
Libor Farský
1.5.2016 11:55
Mluvíte mi z duše. O té zdvořilé anglické konverzaci mám již také koncept článku, na základě vlastních zážitků. Závěr jste formuloval za *****
Květoslava HOUDKOVÁ
1.5.2016 10:50
Pane Čepelko - hezký článek a jeho poslední 3 slova se stala mým "malým závazkem" již při odchodu do důchodu. Snažím se plnit, i když občas už to narušují zdravot. problémy.
Lenka Hudečková
1.5.2016 10:22
Pane Čepelko, moc hezky jste to napsal, článek se mi líbí. Držím palce, abyste měl ještě hodně elánu do dalších dní, týdnů, měsíců a let :-) *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA