Ilustrační foto: ingimage.com a Jarmila Fialová
Krásné plány našich čtenářů!
1. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
2.5.2016 05:08
Tak toto je těžký úkol. Svůj hlas dávám Heleně Votíkové - Moje začátečnické tvoření. Protože mě inspirovala.
Jana Šenbergerová
1.5.2016 23:32
Líbí se mi plán Danuše Onderkové rozdávat radost svým zákazníkům, proto jí dávám svůj hlas. Líbily se mi i plány ostatních, možná právě proto, že vůbec nejsem plánovací typ, ale líbí se mi, jak plánují jiní. Mám jediný plán. Chci umřít zdravá. :-)
Alena Tollarová
1.5.2016 23:08
Děkuji za ocenění mého plánu a sděluji, že nezahálím a průběžně ho plním. Můj hlas patří Danušce Onderkové a jejímu krásnému a optimistickému plánu na prodej zmrzliny.
Jaroslava Handlová
1.5.2016 22:50
Hlas dávám Karlu Boháčkovi. Jemu i všem dalším přeji zdárnou proměnu svých plánů ve skutečnost.
Alena Vávrová
1.5.2016 22:13
I pro mne je to docela těžké rozhodování, ale dávám hlas Eleně Valeriánové.
Drahomíra Stínilová
1.5.2016 21:29
Líbily se mi všechny články a nejvíc pana Karla Boháčka o plánu páté návštěvy Rychlebských hor s rodinou pro jeho pěkné zpracování. Při čtení dostane člověk chuť také si naplánovat cestu do tak krásného a odlehlého kraje.
Zuzana Pivcová
1.5.2016 21:13
Tak ráda bych přála výherní štěstí více lidem. To opravdové štěstí přeji všem i bez výhry. :-)) Svůj hlas teď dám Eleně a bez zdůvodňování. Mnoha dalším se skoro omlouvám, věřte mi.
Hana Rypáčková
1.5.2016 20:52
Hlas dávám Aleně Várošové Můj plán s maminkou.
Můžeme mít vlastní plány, ale je správné ohlížet se na své blízké.A maminka je přece nejblíže.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA