Ilustrační foto: ingimage.com a Jarmila Fialová
Krásné plány našich čtenářů!
1. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
2.5.2016 12:46
Ještě jednou milá redakce,děkuji vám,ale nějak se naše příspěvky minuly.,Jsem překvapena a dojatá, tak ještě jednou děkuji a prosím,aby jste moji výhru zaslali paní Eleně Valeriánové .Já se ji zříkám.
Alena Várošová
2.5.2016 12:42
Vážená redakce soutěžní klání končí,vychází to šet na šest a já bych chtěla poprosit,pokud by se štěstí obrátilo na mnou stranu,což nevěřím,tak ,bych ráda věnovala tuto výhru paní Eleně Valeriánové,za její článek Žít jak nejlépe to půjde..Určitě by si ji zaloužila víc jako já a kniha by jí udělal určitě radost... I když jsem nic nikdy věcného,co bych si moha přinést na památku nevyhrála.
Moc,moc děkuji srdečně co mi poslaly hlasy ,je vidět,že tak jako já máte,nebo jste měly úctu a citový vztah ke svým milým maminkám.Všechny soutěžní plány se mi líbily,ale Danko omlouvám se prodávát zmrzlinu za peníze a být úslužný a milý,lidský k lidem je mnohem jednodušší,jak čelit zdravotním problémům a prát se ze životem.Ještě jednou Děkuji a věřím,že některé mě chápou i když Dančin plán byl dobře zpracovaný.
Redakce i60
2.5.2016 12:30
Dobrý den, pokud jsme dobře počítali, nejvíce hlasů - celkem šest - získaly shodně paní Danuše Onderková a paní Alena Várošová. Los vybral paní Várošovou, která se tak stala třetí výherkyní soutěže a obdrží od redakce knižní cenu. Gratulujeme!
Naděžda Špásová
2.5.2016 09:28
Moc děkuji za vylosování a svůj hlas posílám Danušce Onderkové - Prodej zmrzliny.
Hana Lancová
2.5.2016 09:26
Hlas dávám paní Danuši Onderkové za její velmi pozitivní přístup k lidem. :-)))
Olga Štolbová
2.5.2016 09:04
Hlasuji pro Elenu Valeriánovou, umí se rvát se životem, tomu fandím, snad se setkáme v Loučné.
Jaroslava Korpášová
2.5.2016 09:04
Svůj hlas posílám paní Aleně Várošové za její plán s maminkou. Ať se vám ho podaří zrealizovat!!!
Květa Křivohlávková
2.5.2016 06:49
Líbilo se mi více příspěvků, ale hlas dávám paní Aleně Várošové za Můj plán s maminkou.
Lenka Hudečková
2.5.2016 06:24
Mně se toho líbilo více, ale dávám hlas Dance Onderkové za její zrmzlinové věrníky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA