Vemeno
Ilustrační foto: pixabay.com

Vemeno

6. 5. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(4.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Zdravím pana Nekvasila.Vemeno jsem nikdy nejedla.Ale vzpomínám si,že jako školačka jsem u kamarádky viděla,jak její maminka porcovala vemeno a teklo z něj mléko.
Miloš Nekvasil
Paní Bartušková, určitě Vás jednou na pivním čtvrtku navštívím. Nevím v kolik a kde se scházíte? Vemeno zatím nepřinesu ale poradím. Zdravím, Miloš Nekvasil
Zdenka Jírová
Souhlasím s panem Nekvasilem, že je to dobrota. DSříve jsem ho kupovala, teď jsem ho už v krámě dlouho neviděla. Jen bych připomněla k receptu, že se musí dokonale okrájet uvařený lůj, kterého tam bývá dost. Tennby vám nechutnal. Jinak to nemá chybu.
Dagmar Bartušková
Miloši, opět jste zabodoval. Váš postup práce při vaření vemena,to je fakt bomba! Ne ruská, ale česká. Nikdy jsem "to" nejedla. Nechtěl byste přijít na náš pivní čtvrtek, a kousek té dobroty dal do placu k ochutnání? Určitě budete vítán - i s vemenem. :-) :-) :-)
Miroslava Jachimová
Také si tento pokrm pamatuji z dětství u babičky. Netušila jsem, že se dá ještě sehnat.
Jana Šenbergerová
Jejda! Tak tohle jsem jedla naposledy jako dítě a ještě si chuť i konzistenci docela pamatuji. Také jsme ho mívali smažené. Sama bych se do jeho přípravy asi nepustila, takže máte můj obdiv.
Jana Slavíková
Na chuť se nepamatuji, ale vím, že před mnoha lety jsme ho doma mívali. Bylo to levné, stejně jako býčí žlázy. A kdo nevěděl, co jí, pomlaskával si. Váš dnešní příspěvek je laskavější než obvykle. Že by to bylo jarem? To by bylo dobré :-))
Karel Boháček
Dost vařím, ale vemeno, oči, žlázy - to prostě neberu - obdiv Vám.
Věra Lišková
Chválím, za odvahu zkoušet nové věci. Jste asi dobrý kuchař.
Květoslava HOUDKOVÁ
No, jasně - než "vemeno" uvaří vemeno, tak je srandy pytel !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%