Kouzlo časů minulých: televize a vize
FOTO: archiv autora

Kouzlo časů minulých: televize a vize

28. 6. 2020

Sedíme všichni pohromadě v obýváku, který slouží zároveň jako ložnice, a oči máme přilepené na obrazovce televizoru Oravan. Hned, jak jsem se vrátil z vojny, koupili jsme za poslední úspory tento zázrak techniky a hltali každý pohyb na obrazovce.

Kouzlo časů minulých Můj příběh
Hodnocení:
(4.7 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
U první tv jsme se sesedli u sousedky, bylo narváno. Ano byli jsme skromní a hlavně mladí :-)
Zdenka Soukupová
Hezká vzpomínka, a nostalgická. Některé skutečnosti z tehdejší si matně vybavuji také.
Libor Farský
Doporučuji přečíst, většina článků pana Kašíka je velmi zajímavých a podaných s humorem.
Dana Kolářová
Kouzlo časů minulých: mnoho zajímavých pohledů na časy minulé.
Jan Raška
Dobrý den, paní Čípová, přehled všech příspěvků na téma Kouzlo starých časů si můžete otevřít kliknutím na modrý štítek "Témata" nad touto diskuzí.
Jaroslav Kašík
Paní Čípové: článek je pokračováním série článků pod názvem Kouzlo časů minulých a pokud jste předchozí nečetla, tak se nedivím, že nechápete smysl.
Anna Čípová
Přečetla jsem a nechápu, co jste chtěl sdělit. Asi mám dlouhé vedení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%