FOTO: autorka
Obláčky
23. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
24.7.2016 19:34
Děkuji vám milá děvčata,někdy je dobře se tak ,jen tak lehce zasnít......hezký večer
Jitka Chodorová
24.7.2016 08:34
Obláčky také často pozoruji, většinou se usmívají, a ty máš s přírodními jevy velké souznění. Díky.
Alena Várošová
23.7.2016 17:59
Milá devčata a Libore,děkuji vám všem za milé komentáře.Nějak nemám inspiraci něco psát,obláčky jsem psala už někdy kolem 6,května ani jsem nedoufala,že je redakce zveřejní.Považovala jsem báseň,že je hodně slabá na zveřejnění a ejhle,je tu dík redakci.Hezké a pohodové prázdninové dny všem.
Jana Šenbergerová
23.7.2016 16:25
Obláčky, to je teď naše téma. S vnučkou v nich hledáme různé obrazy. Má dobrou představivost, tak si to užíváme. Ten orel s kořistí doslova pózuje.
Zuzana Pivcová
23.7.2016 14:09
Báseň je citlivá, vnímavá a pozitivně naladěná. Díky ní jsem se také začala dívat vzhůru do nebe, ale mraky, které nade mnou momentálně plují, spíš věští blížící se bouřku.
Libor Farský
23.7.2016 11:33
Eli, vidět orla s kořistí v pařátech bych tedy nemusel. Alenko, naopak postrádám fotku, jak vítr čechrá Tvé nádherné vlasy.
Vladka Steinová
23.7.2016 11:09
Alenko, krásná báseň vyjadřující Tvůj pozitivní vztah k přírodě.Na Vysočině jsme s vnučkou pozorovaly káně a poštolku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA