Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květa Křivohlávková
11.5.2016 09:17
Jen sbírejte Leničko, my si rádi příště zase skleničku odvezeme :-)
Lenka Hudečková
11.5.2016 07:27
Soni, správně to píšeš, doufám, že něco jedlého najdeme...protože bohužel v lese často najdeme i nejen nejedlé houby, ale i pneumatiky, křesla, gauče a pytle odpadků :-(((
Soňa Prachfeldová
10.5.2016 22:28
I můj je to velký koníček, tak doufám , že letos něco najdem jedlého :-)
Jaroslava Korpášová
10.5.2016 19:13
Máte štěstí, u vás na západě je na houby přec jenom asi lepší klima. My jsme si bohužel v okolí chaty již několik let pořádně nezahoubařili. Oblast je hodně suchá a také hojně navštěvovaná a tak to bylo pokaždé s bídou na jednu bramboračku, posílám 5*
Hana Rypáčková
8.5.2016 19:33
No stále nám rostou ty podtrnky...Tím to začíná.
Naděžda Špásová
8.5.2016 19:08
Leničko, také si nemyslím, že by loni houby nerostly. Už aby to bylo. Těším se do lesa jak malý dítě. Fotečky moc pěkné.
Jiří Hudeček
8.5.2016 08:28
A to jsme původně zastavili jen se vyčůrat.
Lenka Hudečková
8.5.2016 06:46
Díky všem za reakce. Houbaření je opravdu naše velké hobby. Já chodím na houby od 5 let a z té doby si pamatuji například v Mělníku, že rostly smrže. Od té doby jsem je nikdy neviděla, až letos v televizi :-).
Karle a Zuzko, díky za pochvalu fotek :-).
Jituš, ani u nás nesmí chybět na Vánoce kuba, ale já to znám až posledních 6 let osobně, předtím zase jen z TV pořadů o vaření :-)
Jitka Valachovičová
8.5.2016 06:34
Leni, krásné houbičky...to se tedy vydařilo! U nás vloni bylo tak sucho, že ani prašivka široko daleko. Mám ráda houby na všechny způsoby, na Vánoce pak kuba musí být...
Alena Vávrová
7.5.2016 21:25
No, křemenáče jsem nenašla, ani nepamatuju. Pěkný úlovek to byl. Ale platí, že houby sice rostou všude, ovšem jen někdy...
Načíst starší příspěvky