FOTO: Jitka Valachovičová. S jejím laskavým souhlasem.
Má poradna s nápadníčkem: Odpovědi čtenářům 1
10. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
13.5.2016 08:46
Libore, dnes jsem se hned po ránu zasmála, jak se mi už hodně dlouho nepodařilo. Myslím, že jsi tentokrát překonal všechny naše televizní "baviče" - (uvozovky píšu záměrně).Doufám, že budeš v Poradně pokračovat dál, takové ptákoviny - nebo snad kočičiny - jen tak někdo nevymyslí.
Jitka Valachovičová
12.5.2016 07:50
Tu radu s hovínkem proti kočkám předám synovi, taky je zlobí cizí kočky na zahradě, kde si hrají naše berušky♥
Jitka Valachovičová
12.5.2016 07:43
Milý Libore, moc pěkně napsáno, dobrý nápad. Humoru není nikdy dost, jen tak dál, jsem ráda, že posloužil "můj pavouk". Já mám šílenou fobii z hadů, ale taky s tím nic neudělám....*****♥
Olga Štolbová
11.5.2016 21:58
Libore díky, smích a humor všichni nutně potřebujeme. Až si s něčím nebudu vědět rady, určitě se ozvu. *****
Květoslava HOUDKOVÁ
11.5.2016 12:37
Libore, názor-pokud mám- napíši, ale "hvězdiček" se ode mne nikdo nedočká! Zásadně = jen za svou osobu s tímto způsobem hodnocení nesouhlasím. (Ostatní ať si dělají, co chtějí.) Kdysi známí měli papouška, mluvil : když pustili TV = "pst, ticho", když přišla návštěva: "di do pr.... (jó, kdopak z té rodiny ho toto naučil? - nikdo se nepřiznal!) P i š šššš - dík
Libor Farský
11.5.2016 12:21
Děkuji, děvčata, za povzbudivé komentáře. Alespoň mě tak nemrzí to množství odečítacích 1*. Vysvětlení slova "ptákoviny" je mi tedy jasné. Já jsem podezříval z vynálezu "prdícího vajíčka" právě papouška, který jediný by ten nápad dokázal zpeněžit u lidí. Pokud si přejete pokračování "Poradny", pošlete mi svůj dotaz, zatím mi přišel od íčkařů jen jeden mejlík, ale dotaz je zajímavý a vtipný. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
11.5.2016 09:15
Dík za skvělý článek. Máš od mně Libore 5 hvězdiček. Jak to napsala Květa H. humoru není nikdy dost. Mám články od tebe moc ráda, jsou vždy pozitivně a humorně laděny .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA