FOTO: archiv autorky
Deamon, Disney, Dundee
13. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
13.5.2016 17:07
Bože, Aničko, to jsou kouzelní pejskové. Já bych každé štěně obrečela. Jsou totiž moje velká láska. Proto máme jen pejsky. Kamarádka naší dcery má každý rok miminka od svých ohařek a my se na ně jezdíme vždycky dívat. Mít chovnou stanici je na plný úvazek, ale zase na druhou stranu, když se povedou je to velká radost. My taky jezdíme jen tam, kam si ty naše miláčky můžeme vzít s sebou. Přeji vám, ať se vám i vašim pejskům moc dobře vede. *****
Soňa Prachfeldová
13.5.2016 16:43
Aničko jsou nádherní, jsi svědomitá chovatelka, přeji jim ty nejlepší páníčky , nesmutni, oni si zvyknou rychle.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.5.2016 16:22
To je krásné bílé nadělení, úžasné. Hned bych si je pomuchlala. Přeji všem do jejich psího života hodné páničky a paničky a pak i krásný psí ráj na zemi.
Květoslava HOUDKOVÁ
13.5.2016 14:31
Ještě dodatek: Pokud se rozhodnu, svůj názor/příspěvek sdělím, ale "hvězdiček" se nikdo ode mne nedočká - tento způsob hodnocení = za svou osobu nesdílím! Ostatní ať si rozhodují dle svého.
Květoslava HOUDKOVÁ
13.5.2016 14:26
Aničko-blahopřeji oběma: šťastné psí mámě i šťastné chovatelce. Jasně, že loučení je těžké, to jsem si 3x prožívala s rasou Chow chow, ale majitelé slíbili a taky splnili = přijeli na návštěvu - se štěnětem-"puberťákem"-dospělým. Jeden pejsek - po napití se - zůstal nad miskou se zdviženým čenichem. Ptám se majitele: "Co to znamená?" Vysvětlení: "Jen se dožaduje utřít tlamu! - zkrátka stal se z něho "pan pes!" Jiný majitel se zase pochlubil, že pes má vlastní kartáček na zuby! Další, který žil v penzionu na horách, byl naučen jít s pánem a nosit "vzpruhu" (krapet alkoholu) pro příp. zatoulaného turistu. Příhod bylo více, ale leccos jsem zapomněla.
Alena Várošová
13.5.2016 13:14
Aničko, ráda jsem si Váš článek o narozených štěňátkách přečetla.Vlastně už jsou to kluci ,jak buci.Tak ať mají dobré páníčky a je jim v nových rodinách dobře Jsou to. nádherné bílé chomáče cukrové vaty.Tak pokud to půjde,tak se s nimi potěšte.5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA