Absťák
Ilustrační foto: pixabay.com

Absťák

15. 5. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Výstižné! Také doufám, že mi můj počítač už vydrží na věky, tedy na mé.
Zdenka Jírová
Měla jsem také potíže s PC a byla jsem "na nervy". Každý večer se probárám zprávami mých přátel, a samozřejmě jsem na íčku. Ráda soutěžím na Kvízu i na produktových soutěžích. Je to závislost.
Olga Štolbová
Hanko, jak já tě chápu, také jsem byla týden bez. Tak dlouhé dny jsem už dlouho nezažila. Tak vítej a piš. *****
Jana Šenbergerová
Jsem už na tom asi stejně. Počítač jsme pořídili nový, ale s ním se vyskytl i nový problém. Ještě před několika lety jsem nechápala, proč si vnoučata ráno přivstanou, aby byla u počítače dřív, než vstanou ostatní. Dnes se o něj přetahujeme my dospělí. :-) Ať vám ten váš dobře a dlouho slouží.
Hana Šimková
Věruško děkuji a všem děkuji za pochopeni mého malého (velkého) trápení.
Věra Lišková
Dobře to dopadlo, přijít o Vaše vtipné články a komentáře, to by byla škoda. Mám ráda Váš humor.
Drahomíra Stínilová
Přesně toho se už několik měsíců bojim. Notebook začal pracovat hrozně pomalu a mám tu kvanta fotek, článků, povídek, kontaktů a rozpracované věci. Sice jsem si to nahrála, ale nevím jak to přenést do nového notebooku, který jsem sice obdržela k Vánocům, ale zatím nejsme kamarádi. Má W10 a i když jsem byla na kurzu, nějak mi to nesedí. Tak přeji moc hezkých chvil u nového přístroje kamaráda.
Alena Vávrová
Jo, jo! Znám moc dobře, co to je a také si přeji, aby již nikdy více...Ale já tehdy běhala na veřejný internet, nebo chodila na PC do rodiny. Ovšem ode dneška má můj stolní PC velkou konkurenci. Dostala jsem k narozeninám nový mobil. Prý když jsem taková webařka, tak ať se smejkám s dobou. Takže už se tedy smejkám a jsem díky mým mladým on-line i bez PC - s novým mobilem v kapse.
Zuzana Pivcová
Haničko, doufám, že tenhle počítač je bytelný, protože bude muset vydržet ještě dlouho! :-)))
Marie Seitlová
Hanko také si již nedovedu představit den bez počítače.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%