FOTO: autorka
Kde domov můj: Strakonice
15. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Králová
5.6.2016 10:18
Ve Strakonicích na hradě měl svatební hostinu náš syn a z Radomyšle jezdíme rádi navštěvovat krásné dudácké festivaly, když jsou pořádány. Na gymnáziu tam maturovala před válkou moje tchýně 8-)
Libor Farský
22.5.2016 14:24
Haničko, 5 hvězdiček mi nestačí, jak se mi to líbí. Přivezu další, třeba čokoládové a pro pejska vymodelované masových surovin. Ozvu se, jakmile mi zdravotní stav cestování dovolí. Přiznávám se, že jsem zatím Strakonicemi vždy jen projížděl a je to velká ostuda... Už se těším!
Dana Kolářová
18.5.2016 07:17
Praktické rady, kulturní tipy, žádný kopec, lákavá pozvánka k návštěvě Strakonic. Ráda bych je viděla.
Lidmila Nejedlá
17.5.2016 21:05
Pěkná podrobná prezentace. Já nepochybuji, že je ve Strakonicích hezky, už proto, že tam bydlíš Ty.
Marcela Broumová
17.5.2016 18:17
Hanko, tebe by cestovka měla vyvažovat zlatem. Jen vytisknout a jet. Navíc obdivuji i "zde" a kliknutím jsou jízdní řády, žádné dlouhé odkazy, můj vrcholný it výkon. Strakonice chci vidět!
Jaroslava Korpášová
17.5.2016 08:58
Ve Strakonicích mám "netovou" kamarádku, před dvěma lety jsme si dali v centru města sraz a ona nám dělala průvodkyni po svém městě. Akorát začínal dudácký festival. Moc se nám tam líbilo, hlavně v okolí hradu a také nějaké to náměstíčko jsme prošli. Vybavuji si, že mne ohromila ta spousta květin v centru města v různých nádobách. Díky za připomenutí, fotky mám hodně podobné. Posílám 5*
Alena Vávrová
16.5.2016 21:26
Hanči, ráda jsem se zase s tebou podívala do Strakonic. A ráda bych se tam znovu podívala i doopravdy. Městem jsme tenkrát se Zojou jenom projely a hradem jenom prošly. Moc se mi tam líbilo.
Jana Šenbergerová
16.5.2016 15:31
Pro jistotu se projdu virtuálně, kdybych to už třeba pro spoustu jiných aktivit nestihla. Moc hezké, Hanko. :-)
Soňa Prachfeldová
15.5.2016 22:32
Krásný domov Tvůj - opravdu už se musíme pořádně rozhlédnout po městě a ne jen projet. Fotky lákají k návštěvě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA