FOTO: autorka
Kde domov můj: Západní Čechy
16. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Hudeček
16.5.2016 14:03
Je sice pravda, že je zde vše později než jinde(ovoce,zelenina) ale jinak je zde stejně krásně jako všude v naší zemi. Leni děkuji že jsi.
Alena Várošová
16.5.2016 13:48
Lenko,krásný i když trochu počasím drsnější kraj.Moc se mi líbí fotky a tvá pozvánka západním krajem,nyní tvým domovem mi učarovala,Dávám 5*
Lenka Hudečková
16.5.2016 13:19
Děkuji za krásné reakce, Alenko T., máš pravdu - podle Skoků se říká Panenko skákavá....Mohla bych o tomto našem kraji napsat romány, ale musela jsem brzdit, aby Vás to bavilo...nyní jsme se pohybovali zhruba v rozmezí 12-15 km od nás, kdybych roztáhla křídla, je zde toho ještě mnoho :-)
Marie Seitlová
16.5.2016 13:13
Pěkná presentace kraje, který moc neznám, doplněná fotkami. Díky Leni.
Marie Novotná
16.5.2016 12:58
Další krásná prezentace kraje,z kterého jsem viděla jen minimum.Díky .Moc hezké.
Alena Tollarová
16.5.2016 12:44
Lenko, to je pozvánka do pěkného kraje. V krásném a ne tolik známém zámku Manětín jsem byla. Také ve Žlutitích, kde mají na náměstí krásný morový sloup, i u přehrady. Ostatní bych měla projet - cedule Štědrá by se mi hodila. A podle Skoků se říká panenko skákavá, že jo.
Jaroslava Korpášová
16.5.2016 12:23
Pěkná pozvánka na Západ Čech, který se stal tvým druhým domovem a který jsme měli možnost z části již poznat a procestovat na vlastní oči. Posílám 5*
Jarmila Komberec Jakubcová
16.5.2016 12:12
Úžasné fotky - Toužim znám protože nedaleko v Úterý mám chatu. Článek je moc pěkně napsán a přímo vybízí k návštěvě. Bochovem jsem před týdnem projížela a pak přes Toužim do Plzně. Držím palečky a přeji výhru. Dávám 5 hv.
Zuzana Pivcová
16.5.2016 11:55
Tady skoro nic neznám, tak jsem, Lenko, o to raději, že jsem se něco dozvěděla. Fotky působí až pohádkově.
Hana Rypáčková
16.5.2016 11:45
Díky za pozvání. Jen něco znám: Mariánky,Konstantinovky, Bezdružice/v dětství jsem jezdila do Lom k babičce/ , Bečov a Manetín. Do Teplé jsme chtěli na Slevomat a pak vzali Kadaň. Prameny mi něco říkají, ale nepamatuji si, že bych tam byla..Tak jsem se ráda poučila a snad ještě někdy......Je to na památky bohatý kraj.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA