Proč každý stárne jiným tempem?
Ilustrační foto: Jitka Mošovská

Proč každý stárne jiným tempem?

16. 5. 2016
společnost stárnutí
Autor: ČTK
Hodnocení:
(4.5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Například já to mám v příbuzenských genech z obou stran tak pestrobarevné, že z jedné strany se divím, že tu ještě "straším", kdeždo z druhé si klidně mohu dát ještě dvacet let "šlofíka". No, a teď mě můžou vědci zkoumat. :-))) Stojím na straně Janina názoru.
Naděžda Špásová
Všichni víme, že to, jak vypadáme ovlivňují nejen geny, ale i péče o svůj vzhled. Většina žen na to přijde i bez výzkumu.
Jana Šenbergerová
Bez ohledu na to, o čem se tu píše, jsem přesvědčena o tom, že veškerá teorie na toto téma do značné míry ztrácí smysl, když vezmeme v úvahu, že stárnutí je přirozeným vývojem všech "živých" organizmů. Navíc každý je tu jen tak dlouho, jak dlouho potřebuje, aby splnil, co si sám naplánoval. Znala jsem zdravé a pohledné jedince, kteří to tu opustili v rozkvětu sil, zatímco mnozí věkovití a neduživí snad už od dětství tu pořád ještě jsou.
Květoslava HOUDKOVÁ
Zase zbytečná vědeckost - ani to číst, natož nad tím přemýšlet nebudu - "nemám na to čas".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%