Ilustrační foto: Jitka Mošovská
Proč každý stárne jiným tempem?
16. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
20.5.2016 10:23
Nechci se trápit jestli stárnu rychle, nebo pomalu. Prostě to neřeším a to je dobře.
Anna Čípová
18.5.2016 07:47
Dík za každé nové ráno. Když by mně nic nebolelo, asi bych už nežila. Neřešit neřešitelné a život brát s nadhledem.
Soňa Prachfeldová
17.5.2016 19:41
Jsme jací jsme, něco ovlivníme, něco ne, prostě než nám dohoří svíčka, tak milujme život .
Alena Várošová
17.5.2016 14:30
Pěkný článek a ještě lepší názor v komentáři Jany Š.
Ano souhlasím s Naďou,je to geny, normální stravou a pohybem.Někdo může pečovat o svůj vzhled nejdrašími krémy a kosmetickými zásahy a stejně mu to je prd platné a takových případů kolem sebe znám.Ale mají třeba štěstí...každý to máme nějak nastavené a jsme rádi,že žijeme.
Lidmila Nejedlá
17.5.2016 10:56
Jitko, je lépe nad tím nepřemýšlet. Stárnutí je tak přirozené, jako potřeba dýchat. Hlavně stárnout důstojně. a proto se nedivím, že jsem se Ti jako kolozubá čarodějnice nelíbila. Měla jsi pravdu.
Věra Lišková
17.5.2016 07:31
Výzkum lidského genomu je v lékařství krok kupředu srovnatelný s objevem antibiotik v polovině minulého století. Slibuje nové možnosti v léčení o kterých se nám dosud ani nezdá.
Jana Slavíková
16.5.2016 16:40
Kromě genů a zdravého životního stylu je důležitý optimismus. Kdo jde životem s úsměvem vypadá mlaději než ten, kdo všude vidí jen negativa a zbytečnosti.
Jitka Mošovská
16.5.2016 16:33
Měla jsem prababičku, která měla 9 dětí. Všichni se dožili přes 90 let. Moje nejmilejší tetička 99 roků. Tak nevím, kdy to sekne se mnou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA