FOTO: Mirek256 pro Wikimedia Commons
Kde domov můj: Nový Bor
18. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
20.5.2016 10:40
Ludmilo, Novoborsko znám a vím, že je to tam opravdu krásné. Předloni jsme byli na velikonoce ve Sloupu a byla to paráda. A je úplně jedno, co k čemu patří, hlavní je, že je tam lidem dobře a mají to tam rádi. A to vy určitě máte. *****
Alena Tollarová
19.5.2016 13:23
Jako dítě jsem jezdila do Sloupu na letní tábory a do Nového Boru jsme chodívali procházkou kolem lesního hřbitova. Doufám, že si to pamatuji dobře. A taky to, že jsem si z kapesného v Boru koupila plyšovou - žirafu ...
Hana Rypáčková
19.5.2016 08:00
To je hezké taková pochvala svému městu.A Varhany jsou opravdu velmi přitažlivé, také jme se tam zastavili a obdivovaly sloupovitou odlučnost čediče. To na jihu nemáme! Do té restaurace se sklárnou bych se ráda podívala...Byla jsem kdysi dávno ve Sloupu na rekreaci a do Boru jen nakoukla .
Eva Balúchová
18.5.2016 23:31
Taky bych" varhany"ráda viděla,ale je to pro mě daleko.A taky bych moc ráda viděla jak se fouká sklo.Je dobře,že je o ně zase zájem.Však naši skláři byli a jsou jedničky!
Alena Vávrová
18.5.2016 20:46
Je to od nás k vám kousek, a tak tam bývám docela často a na Klíč si občas vylezu. Ta hora mne stále přitahuje. Na Varhanách jsem byla po delším čase vloni. V mladších letech jsme hodně jezdili s dětmi lyžovat na Polevsko.
Eva Mužíková
18.5.2016 16:55
Ludmilo, já se domnívám, že jsi se o " varhanech" zmínila správně. V pravidlech této soutěže se m.j. uvádí:..." pozvěte je na místa, která máte ve svém okolí nejraději"...Prácheň lze podle mne za okolí N. Boru považovat......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA