Kde domov můj: Nový Bor
FOTO: Mirek256 pro Wikimedia Commons

Kde domov můj: Nový Bor

18. 5. 2016
cestování Soutěž - Kde domov můj
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Děkuji za milou pozvánku do míst, na které moc ráda vzpomínám.
Naděžda Špásová
Ludmilo, Novoborsko znám a vím, že je to tam opravdu krásné. Předloni jsme byli na velikonoce ve Sloupu a byla to paráda. A je úplně jedno, co k čemu patří, hlavní je, že je tam lidem dobře a mají to tam rádi. A to vy určitě máte. *****
Alena Tollarová
Jako dítě jsem jezdila do Sloupu na letní tábory a do Nového Boru jsme chodívali procházkou kolem lesního hřbitova. Doufám, že si to pamatuji dobře. A taky to, že jsem si z kapesného v Boru koupila plyšovou - žirafu ...
Hana Rypáčková
To je hezké taková pochvala svému městu.A Varhany jsou opravdu velmi přitažlivé, také jme se tam zastavili a obdivovaly sloupovitou odlučnost čediče. To na jihu nemáme! Do té restaurace se sklárnou bych se ráda podívala...Byla jsem kdysi dávno ve Sloupu na rekreaci a do Boru jen nakoukla .
Eva Balúchová
Taky bych" varhany"ráda viděla,ale je to pro mě daleko.A taky bych moc ráda viděla jak se fouká sklo.Je dobře,že je o ně zase zájem.Však naši skláři byli a jsou jedničky!
Alena Vávrová
Je to od nás k vám kousek, a tak tam bývám docela často a na Klíč si občas vylezu. Ta hora mne stále přitahuje. Na Varhanách jsem byla po delším čase vloni. V mladších letech jsme hodně jezdili s dětmi lyžovat na Polevsko.
Zuzana Pivcová
Pěkný kraj v pěkné vzpomínce i prezentaci doby současné!
Eva Mužíková
Ludmilo, já se domnívám, že jsi se o " varhanech" zmínila správně. V pravidlech této soutěže se m.j. uvádí:..." pozvěte je na místa, která máte ve svém okolí nejraději"...Prácheň lze podle mne za okolí N. Boru považovat......

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%