FOTO: autor
Kde domov můj: Zlaté Hory
19. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
22.5.2016 14:12
Je to zajímavé, jedno menší městečko je zastoupeno na íčku více čtenáři. Jano, já bych se vůbec nebála přidat i Tvůj pohled na Zlaté Hory. Taky se mi nejvíc líbi ten pohled na kostel.
Zdenka Jírová
21.5.2016 21:25
Před léty jsem v Jeseníku byla v lázních a prochodila i okolí. Bohužel, ve Zlatých Horách jsem nebyla, ale celé Jeseníky jsou krásné. Přiblížil jste mi je svými pěknými fotografiemi.
Naděžda Špásová
20.5.2016 10:28
Ladislave, máte to tam určitě moc hezké. Je to vidět na článku a hlavně na fotkách. Nikdy jsme v těch končinách nebyli a vzhledem k vzdálenosti se tam zatím určitě nepodíváme. Ale kdo ví, že? *****
Zuzana Pivcová
20.5.2016 09:18
Už jsem sem jednou napsala včera večer, ale ono se to neuložilo, protože jsem se asi strefila do stejného okamžiku jako Elena. Zdá se to neuvěřitelné, ale je to tak, už se mi to stalo několikrát, že mě někdo "silnější přepral". :-))) Tenhle kraj vůbec neznám, ale mám zafixováno, že tam někde bydlí Jana Š. Podle vyprávění a fotek to musí být krásný kraj, ne příliš zasažený a poničený civilizací.
Helenka Vambleki
19.5.2016 22:41
V osmi jsem tam byla vyslaná jako podvyživené dítě do ozdravovny. Abych pravdu řekla, moc si z toho nepamatuji, děkuji za pěknou prezentaci
Drahomíra Stínilová
19.5.2016 22:25
Krásný kraj, který mám částečně prochozený, fotky i povídání nádherné.
Elena Valeriánová
19.5.2016 20:25
Zlaté Hory jsou i má srdeční záležitost i když tady nebydlím. Mám tu spoustu přátel. Laďo, pěkná prezentace.
Hana Rypáčková
19.5.2016 20:17
Mně se hrozně líbí ten zimní pohled na kostel v údolí a už jsem ho zahlédla ve Fotkách . Konečně vím, odkud fotka pochází. Zlatého jezera si užívá víc lidí z íčka.. Máte to tam hezké , jak ukazují fotky i dobré ubytování a stravování. Asi se tam už nevypravíme, ale doporučím mladším..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA