FOTO: autorka
Domácí chléb plný semínek
18. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Cecilie Šilhánová
7.4.2020 18:32
Peču téměř dvě hodiny a prostředek je stále syrový. Opravdu jsem se držela postupu. Často něco dělám dle receptu a občas je z toho pěkná s*racka. Jako v tomto případě.
Lenka Hudečková
19.5.2016 05:56
Danuško, i já jsem přidala asi 2 hrsti ovesných vloček, ale zapomněla jsem je sem napsat :-), přidáváme je skoro do všeho, máme moc rádi...semínka a vločky :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
19.5.2016 04:29
Leni, dík - recept předám rodině (mají pekárnu). Já nic semínkového nejím - mám už jen "zbytkový chrup" - celá semínka bych těžko odstraňovala. Ale zkusím menší množství těsta s trochou mletých semínek. Nevytvořím bochník, ale ve tvaru placiček si upeču na grilu (umí to = upeče i koláče, pizzu, cukroví) - snad se mi to podaří.
Danuše Onderková
18.5.2016 20:49
Lenko pěkné a určitě chutné. Také si peču svůj chléb (s ovesnými vločkami) ale v pekárně. Tento určitě vyzkouším. Dávám 5*
Lenka Hudečková
18.5.2016 18:55
Alenko, je výborný, Jiřík si ho zrovna dává a já měla k snídani... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA