Foto: VTT
Vítejte na Rhodosu!
22. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
22.5.2016 08:16
Taky jsem byla na Rhodosu a projela všechny místa o kterých se píše v článku.Mě osobně ostrov moc nenadchnul.Přišel mě vyprahlý,skalnatý.Ani na pláže jsme neměly štěstí.V Údolí motýlů jsme viděli asi 10 molýlků.Ale dovolená to byla přesto vydařená.Co se týká obyvate,Řekové byli strašně příjemní,slušní a na silnicích ohleduplní.
Helenka Vambleki
19.5.2016 21:55
Můj řecký ministr byl v domovině svých rodičů jen dvakrát a to ve vnitrozemí, kde hledal rodinné příslušníky. Se mnou do Řecka jet nechce. Divný řek, že? :-)
Hana Čadová
19.5.2016 21:41
Na Rhodosu jsem byla. Údolí motýlů jsem navštívila, bylo to moc krásné, ale já miluji Krétu. Už se těším na září!
Zuzana Pivcová
19.5.2016 20:28
Rhodos jsem navštívila po Krétě. Zatímco Kréta je na jednu návštěvu příliš rozlehlá, Rhodos je takovou její zmenšeninou. Není tak vyschlý, má vlastní prameny. Byla jsem tam tehdy v květnu v méně navštěvovaném letovisku Afandou. Tamní rozkvetlé louky a políčko, na němž mi za hotelem doslova za hlavou jezdil Řek se sekačkou, budily dojem, že jsem doma u nás. Vlastně jsem navštívila vše, o čem článek vypráví, kromě Údolí motýlů, neboť tehdy na ně bylo ještě příliš brzy. Rhodos je opravdu krásný a ráda na něj vzpomínám.
Alena Várošová
19.5.2016 16:18
Byla jsem na Rhodosu a vřele doporučuji,zajely jsme s kámoškou se podívat přímo do centra Rhodosu,opevnění,hradby,veřejná pláž u Casína.Zažily jsme i zemětřesení,o tom někdy napíši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA