FOTO: Penzion Oáza
Červen v Loučné nad Desnou: setkání příznivců portálu i60!
20. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
31.5.2016 20:00
Děkuji Hanko, za tykání i pozvání. Ale Děsný Loučení příští víkend nezažiju. Třeba jindy jinde.
Hana Práglová
29.5.2016 22:21
Oldřichu --(jaksi jsme se kdysi domluvili,že si zde všichni budeme tykat -snad to nebude vadit) Jinak-NABZÍM TYKÁNÍ!!!Setkání po 50ti letech je úžasná věc!! Já budu mít taky-ale v 3.A-SVVŠ v Bohumíně!!!!
Z Náchoda do Loučné to zase není tak moc daleko!!! Pokud bys to jakkoliv na chvíli či jednu noc stihl,jsi vítán!!!!
Í
Marie Seitlová
29.5.2016 19:49
Pane Oldřichu děkujeme, budeme se s Hankou snažit udělat ičkařům pobyt zajímavý. Je to moc pěkný kraj a v Losinách by měli kvést rododendrony, tak snad se bude líbit.
Oldřich Čepelka
29.5.2016 15:31
Stal jsem se íčkařem nedávno, ale chtěl jsem se vidět s ostatním - leč neuvidím! Ten víkend máme maturitní setkání po 50letech, už jsem slíbil účast, i když mnohem mnohem zajímavější by teď byla pro mne íčařská rodina. Tady teď žiju mnohem víc než ve třídě III.B Gymnázia v Náchodě... Tak ať se vám to vydaří. Olda
Jarmila Komberec Jakubcová
28.5.2016 20:24
Milá Majko a Hanko moc se s Karlem do Loučné těším, nikdy jsme oba v Jeseníkách nebyli. Vím, že asi organizace setkání je náročná a tak máte obě od nás moc díků. A medvědí česněk roste jako z vody
Hana Práglová
27.5.2016 22:18
Už se na vás všechny těšíme.Jedna íčkařka se odhlásila ,takže máme volné místo na Dlouhé Stráně. Vítáme každého zájemce,, protože exkurzi jsme museli s předstihem zaplatit.
Soňa Prachfeldová
26.5.2016 09:33
Majko Hanko, organizace je vždy náročná, jste šikovná děvčata, vzdávám Vám hold a těšíme se s Marikou na Vás. Danuško Kolářová, pokusím se Tě najít v přátelích, prý mi budeš důvěřovat a pojedeš se mnou :-)
Dana Kolářová
23.5.2016 18:34
Majko, protože v sekci Akce v článku Sraz i60 v Loučné nad Desnou 3. 6. - 5. 6. 2016 je datum srazu i60 uvedeno přímo v názvu článku a od té doby je termín stanoven a žádná změna nebyla ohlášena, tudíž nemohlo dojít k omylu mému ani íčkařů a tudíž ani v článku Červen v Loučné nad Desnou setkání příznivců portálu i60 uvedení termínu nechybělo. Stačí jen pozorně číst v určených rubrikách. Pevné nervy při dokončování příprav setkání.
VANDA Blaškovič
23.5.2016 10:56
Taktéž děkuji redakci za doplnění a opravu termínu. Nyní je již termín akce jasný a nemůže dojít k omylu jak zasvěcených tak nezasvěcených čtenářů íčka. K tomu směřoval můj apel.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA