FOTO: Penzion Oáza
Červen v Loučné nad Desnou: setkání příznivců portálu i60!
20. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radovan Cakl
20.5.2016 21:47
Majko a Hanko, program pro setkání v Loučné se nám moc líbí. Pokud aspoň trochu vyjde počasí, bude to opět krásný zážitek pro vzpomínání na společně prožité chvíle. Podle seznamu účastníků, z nichž víc než polovinu známe jen virtuálně přes náš portál, se máme na co těšit. Dík za úsilí, které tomuto setkání věnujete, víme, co to obnáší. A za 14 dní touto dobou už bude uvítací večer v plném proudu, tak ať se celý společný víkend vydaří, zasloužíte si to.
Danuše Onderková
20.5.2016 21:26
Budu mít v NB hudbu, takže tany, tany může být pokud bude kde, ale zatím nemám žádné repro, tak to nebude tak hlasitě jako od L. Šimůnka, ale snaha bude. Jinak se těším na známé i neznámé.
Hana Práglová
20.5.2016 20:25
Přátelé!é-3.3. vyšel příspěvek LOUČNÁ nad Desnou....2.4. vyšel další příspěvek-SRAZ i60.A dnešní příspěvek je v pořadí 3.!!!!Věřím,že kdo si chtěl přečíst -ten si přečetl a kdo to nestačil,má možnost rolovat.Těším se na setkání s vámi všemi,kteří mají zájem se trošičku s tímto krajem seznámit. Případné dotazy prosím směrujte na mě nebo na Majku S.
VANDA Blaškovič
20.5.2016 20:10
...tak tomu opravdu nerozumím...:)).....Já tedy nevím...a to celkem sleduji...a co teprve ti, co jen někdy nakouknou...pro mne tedy základní info chybí....mělo by se doplnit.
Marie Seitlová
20.5.2016 19:57
Paní Vando, v článku jsem datum měla, ale redakce to vypustila. Je to už 3 článek, tak všichni snad ví, kdy se setkání koná.
Helenka Vambleki
20.5.2016 19:45
http://www.i60.cz/clanek/detail/14817/sraz-i60-v-loucne-nad-desnou-3-6-5-6-2016
VANDA Blaškovič
20.5.2016 19:23
U článku chybí základní informace - datum konání. Pokud jsem se přehlédla, omlouvám se.
Naděžda Špásová
20.5.2016 19:13
Všem účastníkům setkání v Loučné přeji krásné počasí a ničím nezkalenou příjemnou náladu. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA