Bloudění
FOTO: autorka

Bloudění

22. 5. 2016
Můj příběh stárnutí
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lubomír Müller
Krásně věříte v něco krásného, paní Hanko, a jistě to dokážete prožít každý den, zvláště, když dokážete o životě psát s touto moudrou elegancí....
Olga Štolbová
Také ráda bloudím, dokonce, teď čím dál častěji. Na nějaký konec nemyslím, jen lituji, jak mnoho krásných míst jsem nestihla. A zpět se také ráda dívám, bylo mnoho hezkého, co si vzpomínky zaslouží. *****
Eva Krausová
Není co dodat, snad jen, že hezčí je bloudit ve dvou...
Hana Rypáčková
Někdy je bloudění hezké- sice se zdržíme, ale něco jiného uhlídáme. Díky za každé nové ráno....Taky je pro vás slunečný den taková radost a vzpruha?
Karel Boháček
Ano čím je člověk starší tím čas utíká rychleji, tím ale já prožívám život naplno a vážím si a ocením vše co život kolem nás přináší. Těším se z každé maličkosti a chvíle.
Alena Várošová
Hanko,přemýšlíte nad něčím na co máte času dost,tak jsem to z Vašich slov pochopila..Krásný příběh,krásné popsání Vašeho života a věřte ještě si všechno užijeze a všechny květy,zvířátka ,stromy si osaháte.Pěkné bloudění.5*
Zuzana Pivcová
Nazvala bych to, Haničko, víc než blouděním Putováním. A Tvůj přístup k němu je hluboce lidský a krásný.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%