FOTO: autorka
Znáte Hradištko pod Medníkem?
26. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
29.5.2016 08:42
Do Štěchovic jezdím k příteli a také nehledáme poklad. Ten už jsme našli jeden v druhém.r
Alena Vávrová
28.5.2016 18:41
Jiřinko, a já kam ses z íčka ztratila. Jsem ráda, že ses zase našla :-). Tvoje články se mi vždycky líbí.
Jiřina Benešová
27.5.2016 14:40
Oprava: V příspěvku jsem napsala, že spadlo 23 mm na emtr čtvereční, což je nesmysl. Spadlo 23 mm srážek, což je 23 litry na metr čtvereční. Na následky krupobitý a přívalového deště v městě Libochovice se můžete podívat na mém profilu.
Hana Rypáčková
26.5.2016 21:43
Znám to místo jako Pikovice- tam jsme měli chatičku a rodiče prožívali život v osadě pod Medníkem. Když jsme se odstěhovali, jezdila jsem tam na prázdniny s babičkou a dědou. Ještě ji má můj bratranec.Ale změny tam jsou k nepoznání...Je to takový kout mezi Vltavou a Sázavou - nedivím se , že se tam bloudí...Ale je tam krásně...Přeji vám hodně zdaru v chovu a taky , že zapršelo jen tak bez krup.
Lidmila Nejedlá
26.5.2016 19:58
Zemědělské a chovatelské práce jsou trochu podceňovány. Ale je to kus poctivé a nepřetržité práce, která živí národ. Paní Jiřko, ať je vám počasí nakloněno a vašemu hospodaření se dobře daří. Znám tu práci z dětství.
Lidmila Nejedlá
Zemědělské a chovatelské práce jsou trochu podceňovány. Ale je to kus poctivé a nepřetržité práce, která živí národ. Paní Jiřko, ať je vám počasí nakloněno a vašemu hospodaření se dobře daří. Znám tu práci z dětství.
Lidmila Nejedlá
Lidmila Nejedlá
Jiřina Benešová
26.5.2016 19:18
Děkuji za ohlasy a přání. Článek jsem psala v neděli, venku to vypadalo už kriticky. V pondělí přišel ale vydatný déšť, spadlo 23 mm na metr čtvereční. Svatý Petr si uvědomil, že byl k nám nespravedlivý a tak nám to vynahradil. Byla sice bouřka ale taková akorát, žádné přívaly deště ani kroupy. Měli jsme velké štěstí. Byl u nás známý z okolí Slaného, tam mu kroupy zničily úrodu. Kroupy i přívalové deště byly také v Libochovicíh, vzdálených od nás 12 km. Voda se tam dostala i do obchodů, zámecký park byl pod vodou, skleník poničen. Jsem ráda, že nás to minulo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA