Finty domácích prodejců. Znáte je?
Ilustrační foto: pixabay.com

Finty domácích prodejců. Znáte je?

25. 5. 2016
peníze šmejdi
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Pane Čepelko - potřebný mail jsem Vám napsala přímo, ještě dodatek: Muž na fotce článku zřejmě není skutečný prodejce - ale já fotky mnohých mám a k nim i příslušné články a komentáře.
Květoslava HOUDKOVÁ
Libuško Křap. - blahopřeji! = správně jste odolala telef. nabídce a vše si ověřila. Já mám 2 operátory - u obou mám tyto "nabídkové hovory" zablokovány. Přesto ale občas něco ke mně zabloudí a k tomu mám 2 řešení: Buď řeknu, že si event. zájem sjednám v sídle, nebo prodejně (to platí zejm. pro nabídky operátora.) Nebo zájem nemám=osobu hned pošlu do pr .... .
Libuše Křapová
Já jsem dnes měla velmi zajímavý telefon. Napsala jsem o své zkušenosti článeček, mám ho na profilu, pokud někdo chce :-) Ještě jsem se s tímhle nesetkala, ani o tom neslyšela.
Oldřich Čepelka
Ti šmejdi mě tak inspirovali, že jsem do Mé prózy připravil smyšlenou povídku. Bude úsměvná, abychom ty šmejdy pořád nebrali tak vážně. (Vím, že to celé vážné je!) - A tady se mi líbí ta připojená fotka. Myslíte, že je to tvář dokonalého podvodníka?
Alena Várošová
Když vás prodejci neokradou,tak zadarmo vám dnes nikdo nic nedá.Ani do telefonu se s takovými lidmi nebavím i kdybych měla vyhrát letadlo.
Alena Tollarová
Jednou jsem naštvala kamarádku, když jsem se odmítla stát článkem řetězu. Už ani nevím o prodej čeho šlo. Ale bohužel, po asi 20 letech, co se o tomto neustále píše a mluví a logicky by snad neměl už být nikdo, kdo by o těchto praktikách neslyšel, tak na to úplně nepochopitelně lidi stále slyší.
Dagmar Bartušková
Když se s podomním obchodem roztrhl pytel, i já jsem na leták, týkající se novinky - vysavače se šamponovačem, zareagovala kladně, a dotyčnou prodejkyni "čističku koberců" do bytu vpustila. V letáku stálo - k ukázce vysavače vyčistění koberce zdarma. Předem jsem věděla, že nic nekoupim, bylo to spíš ze zvědavosti, jestli mi ten menší koberec opravdu vyčistí. Stalo se. Pak začala být vlezlá. S díky jsem ji vyprovodila s tím, že se musím ještě domluvit s "drahou polovičkou", a pak dám vědět. U toho už navždy zůstalo. A dnes? Podomní prodej NE!
Zuzana Pivcová
U mě mají podomní i telefoničtí prodejci smůlu, protože mě takovéhle nabízené přístroje a další předměty do domácnosti absolutně nezajímají a své osobní věci si koupím sama.
Hana Čadová
Nikoho cizího do bytu nepouštím ani telefonicky se s prodejcem nebavím. Minulý týden jsem prý vyhrála dárek do domácnosti. Je divné, že vyhrávám 2x do měsíce!
Hana Šimková
Pokud jsem žila v Praze, tak mě prodejci pronásledovali neustále. Byli snad na každém rohu. Teď mně také pronásledují telefonicky a dokonce dnes naposled se mi snažili vnutit barvy do tiskárny.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%